آقای قاسمی / آموزش پلو آجیلی برای شب یلدا 98/9/18
مواد لازم:
کشمش پلویی ۵۰ گرم
خلال باداموخلال پسته ۱۰۰ گرم
زیره ۱ ق چ
زنجبیل ۱ ق چ
انار دانه شده ۱عدد
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
زعفران دم شده مقداری
پیاز ۱عدد
برنج ۴ پیمانه
نمک و فلفل و زرچوبه بمقدار لازم
تخم گشنیز ۱ ق چ
کنجد ۲ ق س
سیر ۲حبه
روش تهیه:
پیاز نگینی شده را در کمی روغن تفت داده سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه میکنیم. سینه مرغ را اضافه کرده ودر حدی که تغییر رنگ دهد تفت میدهیم تمامی ادویه ها را بهمراه خشکبار که داریم اضافه میکنیم ۳ دقیقه تفت دهید زعفران اضافه شود ودر اخر دانه انار هم به موادمون اضافه میکنیم و مواد اماده شده را لابلای برنج دممیزاریم. بهتر است خشکبار بهمراه گلاب خسیانده شود.