آموزش آسان تهیه ته چین مرغ خوشمزه
مواد لازم 😕
برنج ۴ پیمانه
زرده تخم مرغ ۴ عدد
مخلوط روغن و کره ۱ پیمانه
پودر زعفران ۱ قاشق چایخوری
مرغ پخته ران یا سینه ۳ تیکه
نمک به میزان لازم
آب مرغ ۱/۲ پیمانه
ماست چکیده ۴۰۰ گرم
.
دستور تهیه 😕
ابتدا برنج رو خیس میکنیم و بعد از چند ساعت آبکش میکنیم، تو یه ظرف بزرگ تخم مرغ و زعفران دم کرده و دوسوم روغن و نمک و ماست چکیده و آب مرغ رو باهم مخلوط میکنیم تا صاف و یکدست بشه، حالا برنج و اضافه و هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه حالا تو ظرفی که بشه تو فر یا روی گاز گذاشت رو چرب میکنیم و نصف برنج و میریزیم و فشرده میکنیم مرغ پخته و تیکه شده رو روی برنج میزاریم و دوباره بقیه برنج و میریزیم و سحطشو صاف و فشرده میکنیم و بقیه کره رو میریزیم، روی ظرف و فویل بکشید و چندتا سوراخ میزنیم و تو فر گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم میزاریم تا پخته و کفش برشته بشه، به همین راحتی غذای ما آمادست?
.
نکات 😕
اگر روی گاز درست میکنید توی
قابلمه یا تابه چرب شده بریزید و در ظرف و دم کنی بزارید و به مدت یک ساعت با شعله کم بزارید تا پخته و برشته بشه میتونید شعله پخش کن و از قبل گرم کنید و بعد قابلمه رو بزارید تا تهچین سوخته نشه، اگر پلوپز دارید داخل پلوپز هم میتونید درست کنید و اگه از ظرف پیرکس برای داخل فر استفاده کردین بعد از اتمام پخت حتما از ظرف خارج کنید که به ظرف نچسبه