آموزش آسان تهیه شله زرد حرفه ای و خوشمزه
سلام دوستان عزیزم من اومدم با دستور یه شله زرد فوق العاده خوشمزه که مطمئنم درست کنید خوشتون میاد اول از همه بگم شله زردی خوبه که دونه های برنج اصلا داخلش پیدا نباشه و برنج کاملا له شده باشه زیادم شیرین نباشه که دل ادمو بزنه زیادم از مغزها داخلش استفاده نشه که مدام زیردندون بیاد یکم خلال بادام کافیه اگه اینارو رعایت کنید قطعا یه شله زرد با کیفیت دارید، بریم درست کنیم?
.
مواد لازم 😕
برنج نیم دونه ایرانی 2 لیوان فرانسوی،
اب 16 لیوان یعنی 8 برابر برنج،
شکر 4 لیوان یعنی دوبرابر برنج،
گلاب نصف لیوان یعنی یک چهارم برنج،
زعفران خلال بادام به مقدار لازم،
کره 30 گرم یا 5 قاشق روغن مایع،
و عرق هل کمی.
? نکته :
این نسبت ها برای هر مقدار شله زردی که بخواین درست کنید ثابته
.
دستور تهیه 😕
اول برنج رو گذاشتم کامل با اب بپزه که کاملا له باشه حواستون باشه برنج تا وقتی له میشه که شکر رو اضافه نکنید
خلال بادام رو با گلاب خیس کردم
زعفران رو با یخ و ابجوش با بخار کتری دم کردم ترکیب یخ و اب جوش به زعفران شوک میده و رنگش چند برابر میشه
وقتی برنج کامل له شد شکر رو اضافه میکنیم یک ربع بعد گلاب و خلال بادام و کمی بعد زعفران دم کرده در اخر روغن یا کره و عرق هل رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم شله زرد بیست دقیقه دم بکشه بعد از بیست دقیقه امادس داخل ظرف میریزیم و با پودر دارچین نارگیل خلال بادام و پسته نیتونیم تزیین کنیم مطمئنم به این شیوه درست کنید عاشقش میشید
.