آموزش آسان تهیه شیرینی پفکی گردویی
مواد لازم 😕
زرده تخم مرغ سه عدد (وزن هر تخم مرغ کامل ۶۵ گرم بود)
پودر شکر یا پودر قند ۹۰ گرم معادل نصف لیوان فرانسه
وانیل یک سوم ق چ
گردوی خرد شده ۵۰ گرم معادل نصف لیوان
.
دستور تهیه 😕
زرده ها رو به همراه وانیل و پودر شکر هم میزنیم تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه، زمان هم زدن بستگی به قدرت همزن داره من پنج دقیقه زدم ولی با همزنهای کوچیک حدود ده دوازده دقیقه باید همزده بشه، بین همزدن یک دو بار با لیسک دیواره های کاسه رو مخلوط کنید که بعدا بوی زهم تخم مرغ نیاد
حالا گردوی ریز خرد شده رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم و مواد رو داخل قیف یکبار مصرف بدون ماسوره میریزیم و توی سینی فر یا تابه پایپ میکنیم و یا با دو تا قاشق مرباخوری مقداری از مواد رو برمیداریم و با فاصله توی سینی میذاریم و بعد روشو با خلال یا پودر پسته تزیین کرده اگه میخوایم بدون فر درست کنیم روی شعله پخش کن که از پنج دقیقه قبل با حرارت خیلی ملایم گرم شده میذاریم و روش دمکنی میذاریم و بعد از ده دقیقه چک میکنیم نباید رنگ شیرینیا تغییر کنه و اگه توی فر بخواین درست کنین ده دقیقه قبل فر رو با ۱۵۰ درجه گرم کنید و در طبقه بالا قرار بدین و حدود پانزده دقیقه زمان بدین چون درجه حرارت فرها متفاوته بعد از ده دقیقه چک کنید و بلافاصله بعد از اینکه فر رو خاموش کردین سینی رو در نیارین و همچنین بذارین شیرینیا کاملا خنک بشه و بعدا از کاغذ روغنی جدا کنین این شیرینی تا مدت بیست روز در بیرون از یخچال قابل نگهداریه
.