آموزش آسان کیک باقلوایی شعریه
برای کیک باقلوا شعریه قالبی ک من استفاده کردم بیست در سی هست برای پانزده نفر.
مواد لازم 😕
رشته شعریه نصف بسته
تخم مرغ هفت عدد
آرد سفید قنادی یک و نیم پیمانه
(پیمانه همون لیوان دسته دار فرانسوی هست)
شیر ولرم نصف لیوان
شکر سه چهارم پیمانه
یک چهارم لیوان روغن مایع
گلاب دو ق غ
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر یک ق م
مواد برای شربت
شیر دو لیوان
شکر یک لیوان پر
خامه صبحانه صد گرم
.
دستور تهیه 😕
در ابتدا نیمی از رشته شعریه رو با دست خرد کنید و کنار بزارید.
برای کیک های شربتی (باقلوا) هر چقد تعداد تخم مرغ بیشتر باشه و اردش کمتر باشه بافت اسفنجی تر خواهید داشت و شربت کاملا به خورد کیک میره.
اول زرده و سفیده رو از هم جدا کنید. سفیده رو به حدی بزنید ک کاملا ابری شه، بعد به زرده ها گلاب و وانیل و شکر اضافه شود. و دو دقیقه با دور تند بزنید.
بعد از آن یک چهارم لیوان روغن مایع اضافه شود و ده ثانیه هم بزنید و بعد نصف لیوان شیر ولرم اضافه شود و ده ثانیه با دور تند هم بزنید. آرد و بکینگ را ک از قبل الک کرده اید طی سه مرحله هر مرحله هفت ثانیه با دور کند هم زن هم بزنید و در آخر سفیده ها را به مواد اضافه کنید خیلی آرام و دورانی طوری ک پف سفیده ها نخوابد.
مواد را در مرکز قالب ریخته، روی مواد را با لیسک صاف کنید و رشته ها رو روی مواد بریزید. (صاف و یکدست) طبقه وسط دمای صد و هفتاد به مدت سی تا چهل دقیقه، در این فاصله شربت را اماده کنید.
توی تابه با حرارت کم دو تا لیوان شیر و یک لیوان پر شکر بریزید و اجازه بدید ک شکر حل شه و یک دقیقه آخر صد گرم خامه را با یکم از همان شیری ک داخل تابه هست رقیق کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید و بعد خاموش کنید.
اجازه بدید کیک کاملا خنک شود. بعد با نی حفره هایی روی کیک ایجاد کنید. شربت هم ک خنکشد از صافی رد کنید و روی سطح کیک بریزید. بهتره روشو سلفون بکشید بزارید چند ساعت در یخچال بمونه بعد میل کنید. این کیک فوق العاده خوشمزست.
حتما امتحان کنید??
اون مقدار گلابی ک داخل مواد ریخته میشه کاملا بوی تخم مرغ رو از بین میبره خیالتون راحت.