آموزش آسان کیک گردویی فوق العاده خوشمزه
مواد لازم 😕
آرد سفید دو لیوان
تخم مرغ سه عدد
شکر یک لیوان
روغن دوسوم لیوان
شیر پرچرب دو سوم لیوان
وانیل یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
دارچین یک قاشق چایخوری
گردو مقداری
برای گاناش :
خامه ی صبحانه 100 گرم
شکلات سفید 70 گرم
.
دستور تهیه 😕
خوب اول از همه مواد رو به دمای محیط برسونید.
فر رو یک ربع قبل گرم کنید.
قالب تون رو چرب و آرد پاشی کنید.
حالا تخم مرغ ها رو با وانیل و شکر میزنیم تا کرمی و کشدار بشه.
بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
آرد و بکینگ پودر رو که از قبل سه بار الک کردید رو کم کم اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم.
حالا دارچین اضافه میشه وخوب مخلوط میکنیم.
نصف مواد رو میریزیم داخل قالب چرب و آرد پاشی شده. روش نصف گردو ها رو میریزیم.
مابقی گردوها رو با مواد مخلوط کرده وداخل قالب میریزیم.
قالب رو سه بار میکوبیم زمین تا حباب های اضافیش خارج بشه.
میره داخل فر 180 درجه به مدت چهل دقیقه.
داخل توستر هم دمای 170 به مدت چهل دقیقه.
اگر میخواهید داخل قابلمه هم درست کنید، قابلمه رو چرب و آرد پاشی کنید و مواد رو بریزید داخلش ودم کنی بذارید، شعله پخش کن هم بذارید به مدت چهل و پنج دقیقه، با خلال چوبی تست کنید.
بریم سراغ گاناش سفید :
صد گرم خامه ی صبحانه رو میذاریم روی حرارت ملایم تا خامه روان بشه. وقتی از اطراف شروع کرد به حباب های ریز زدن شکلات سفید رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات هم آب بشه.
گاناش مون آمادس??
حالا کیک که پخته شد میذاریم کامل سرد بشه و بعد از قالب جدا میکنیم. گاناش رو میریزیم روش و با توت فرنگی یا هر چیز دیگه ای که دوست داشتید تزیین میکنید. ?