آموزش تهیه آسان جوجه فسنجونی بسیار لذیذ
، جوجه فسنجونی يا جوجه اناری يا همون جوجه ترش خودمونه كه بسی خوشمزه اس و درست كردنش هم بسی آسونه??
نيايد كامنت بزاريد كه سوخته و رنگش سياه شده و ذغال شده و … رنگش بخاطر رب اناری كه داره همينطوريه?
.
مواد لازم 😕
مرغ مكعبی خرد شده : ٧٠٠ گرم
رب انار : ٢ تا ٣ ق غ
گردوی آسياب شده (كمی درشت) : حدود ٦ ق غ
سبزيجات معطر (نعناء و چوچاق) : به مقدار لازم
پياز خلالی خردشده : ١ عدد بزرگ
نمك_فلفل : به ميزان لازم
كره : برای سرخ كردن
.
دستور تهیه 😕
سينه مرغ رو كه مكعبی خرد كرديم و با پياز خلالی خرد شده و گردوی چرخ شده و رب انار و نمك و فلفل خوب قاطی ميكنيم تا همهی مواد به خورد مرغمون بره و بعد داخل يه ظرف دردار ميريزيم و ميزاريمش يخچال و چند ساعتی ميزاريم يخچال تا مواد خوب به خورد مرغ بره (من يه شب تا ظهر گذاشتم)
(سيخهای چوبی رو از ٢ ساعت پيش تو اب خيس ميكنيم)
تكه های مرغ رو به سيخ ميكشيم، موقع سيخ كشيدن مرغها حتماً پيازها رو ازش جدا ميكنيم تا موقع سرخ شدن نسوزن.
كف تابه مون و كه داغ شده به كره آغشته ميكنيم و سيخهای جوجه رو توش ميچينيم و با شعله ی ملايم سرخشون ميكنيم
البته موقع سرخ كردنشون بالا سر اجاق گاز ميمونيم تا نسوزن و مدام سيخهارو برميگردونيم.
? كنارش گوجه هم به سيخ بكشيد و سرخشون كنيد.
? ميتونيد از سيخ فلزی هم استفاده كنيد.
? ميتونيد كبابيش كنيد و سرخشون نكنيد.
? اگه سبزيجات معطر رو نداشتيد جاش جعفری و گشنيز خردشده تازه يا خشك شده بريزيد يا ميتونيد كلاً سبزی رو حذفش كنيد اما با سبزيجات معطر كبابتون بينظير ميشه).
? ميتونيد بهش سير رنده شده يا پودر سير هم اضافه كنيد يا حتی زعفران (من اينكار و انجام ندادم چون دوست داشتم مزه ی پياز غالب باشه).
? به جرأت ميتونم بگم یکی از آسونترينها و در عين حال خوشمزه ترينهاست??
.