آموزش تهیه آسان شیرینی چوروس
مواد لازم 😕
ارد شیرینی پزی نصف لیوان،
اب نصف لیوان،
تخم مرغ یدونه،
کره 30 گرم،
وانیل نصف قاشق چایخوری،
شکر یک قاشق غذاخوری.
.
دستور تهیه 😕
اول اب، کره و شکر رو مخلوط کردم و روی شعله کم به هم زدم تا جوش بیاد وقتی جوش اومد گاز رو خاموش میکنیم و نصف لیوان ارد الک شده شیرینی رو با نصف قاشق چایخوری وانیل مخلوط میکنیم و بهم میزنیم تا خمیر یکدستی بدست بیاد توجه داشته باشید ارد و وانیل رو وقتی اضافه میکنید شعله حتما خاموش باشه کمی که خمیر سرد شد یدونه تخم مرغ اضافه میکنیم و میزنیم تا کاملا یکدست و چسبناک بشه بعدم میریزیم داخل قیف یا اگر ندارید داخل پلاستیک فریزر و در روغن داغ سرخ کنید و بع از این که شیرینی ها طلایی شد برگردونید و در اخر توی مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با چایی نوش جان کنید مطمئنم درست کنید عاشقش میشید.