آموزش تهیه آسان قطاب خانگی
قطاب يه نكاتی داره كه اگر رعايت نشه يه قطاب خوب نخواهيد داشت.
روغن رو با حرارت ملايم بذارين كه كم كم داغ بشه.
وقتی قطاب رو تو روغن گذاشتين حرارت خيلی ملايم باشه تا داخل قطاب پخت كامل رو داشته باشه.
.
مواد لازم 😕
سه قاشق غذاخوری روغن مايع
نصف پيمانه شير يا ماست
يك پيمانه آرد
يك عدد زرده تخم مرغ
نصف قاشق چايخوری بكينگ پودر.
برای داخل قطاب :
يك پيمانه پسته بادام گردو خرد شده يا يك كدوم از اينها
يك قاشق غذاخوری گلاب
يك قاشق دارچين
يك قاشق هل
نصف پيمانه پودر قند برای داخل قطاب و آغشته كردن قطاب
.