آموزش تهیه آسان نان خامه ای خوشمزه
نکته 😕
چون سرخ میشه فکر نکنید طعم روغن داره و روغنی هست اصلا کوچکترین احساسی از روغن نمیکنید. نان خانه داخل فر هم درست میشه اما خیلی قلق داره اگر در فرو باز کنی یا قبل و بعد گرم بودن فر مناسب نباشه پف نون ها میخوابه حالا روش پخت با فر رو هم میگدارم حتما.
.
دستور تهیه 😕
برای این مدل نون خامه ای اول یک لیوان اب و یک قاشق شکر رو روی شعله میگذاریم کمی که شروع به جوش زدن کرد ۸۰ گرم کره اصافه میکنیم اب که شد بهش یکباره یک لیوان ارد بهش اضافه میکنیم و تند تند هم میرنیم تا یکدست بشه و گلوله های ارد از بین بره حدود سه چهار دقیقه کافیه. بعد به ظرف دیگه انتقال میدیم و میگذاریم از حرارت بیافته بعد که ولرم روبه سرد شد بهش سه تا تخم مرغ اضافه میکنیم هر تخم مرغ رو یک دقیقه با همزن میزنیم و با تخم مرغ سوم بهش یک چهارم ق چ وانیل اضافه میکنیم اگر موادتون سفت بود بهش نصف تخم مرغ دیگه هم بزنید (تخم مرغ رو هم بزنید نصفش رو اضافه کنید چون اندازه تخم مرع ها فرق داره ممکنه یه نصفه هم بخواد اضافه کنید) بعد مواد رو داخل قیف میریزیم روی کاغذ روغنی شکل میدیم و نیم ساعت داخل فریزر میگذاریم و بعد در روغن که ولرم شده سرخ میکنیم چون پف میکنه با فاصله بندازید داخل روغن و بعد سرد شدن میتونید مثل من از وسط برش بزنید و داخلش خامه پر کنید میتونید مثل نان خامه ای های گرد از یک طرف سوراخ کنید واز خامه پر کنید. درنهایت با پودر پسته و شکلات تزیینش کنید.بافت و طعمش دقیقا مثل بیرونی ها میشه.امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.