آموزش تهیه آسان کیک گلاب و هل در قابلمه
مواد لازم 😕
۳ عدد تخم مرغ
یک پیمانه شکر
نوک قاشق چایخوری وانیل
روغن مایع یک سوم پیمانه
گلاب یک سوم پیمانه
هل یه قاشق چایخوری
آرد دو پیمانه
بیکینگ پودر یه قاشق چایخوری
.
دستور تهیه 😕
در مرحله اول آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک کنین و بزارین کنار
در مرحله دوم تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه هم بزنین پف کنه و کشدار بشه. (در این مرحله شعله را روشن کنین و شعله پخش کن رو بزارین روش تا داغ بشه و یا فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن کنین)
روغن رو اضافه کنین و فقط یک دقیقه بزنین. بعد هل و گلاب رو اضافه کنین یه دور سریع بزنین و همزن رو بزارین کنار.
آرد رو که سه بار الک کردین در سه مرحله به مایع اضافه کنین و با لیسک هم بزنین در یک جهت و دورانی …
مایع کیک رو داخل قالبی که چرب کردین و آرد پاشی کردین بریزین
دقت کنین از وسط نریزین چون گنبدی میشه از کناره ها شروع به ریختن کنین و بعد بزارین رو گاز و زیرشو فوق العاده کم کنین و ۱ ساعت زمان بدین با شعله کم دم بکشه. دم کنی بزارین تا بخارها رو بگیره، من نمیزارم مشکلی هم پیش نمیاد خشک هم نمیشه.
بعد از یک ساعت کیک رو برگردونین تا طرف دیگشم سرخ شه زیر گاز رو خاموش کنین و روش پارچه و نایلون بندازین تا وقتی خنک میشه نرم بشه … توی فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه هم میشه.
نکته 😕
برای چرب کردن قالب ها بهتره از روغن جامد استفاده کنین.
برای رقیق کردن شکلات چند تا راه هست
۱. شکلات رو با روغن مایع به روش بن ماری آب کنین تا رقیق بشه
۲. شکلات رو بن ماری کنین و بعد خامه صبحانه رو بهش اضافه کنین
۳. شکلات صبحانه هم میشه منتها باید با روغن یکم رقیق تر کنین
۴. با خامه صبحانه و پودر کاکائو و پودر قند هم میشه گاناش درست کرد به این صورت که روی حرارت بن ماری بزارین و تا حل شدن پودر قند هم بزنین