آموزش تهیه حرفه ای پنکیک ژاپنی
آموزش تهیه و پخت حرفه ای پنکیک ژاپنی حرفه ای
مواد لازم 😕
آرد سفید قنادی : ۱/۵ پیمانه
نشاسته ذرت : نصف پیمانه
بکینگ پودر : ۲ق غ
شیر : ۱ پیمانه
وانیل : ۱ ق چ
تخم مرغ : ۳ عدد
کره : ۱۰۰ گرم
شکر : ۱ پیمانه
.
دستور تهیه 😕
قبل از هر کاری از یک ساعت قبل مواد یخچالی و بزارید بیرون تا با دمای محیط همدما بشه.
اول از همه آرد سفید قنادی و نشاسته ذرت و بکینگ پودر و حتما ۳ بار الک کنید تا سبک بشه و بزارید کنار.
سفیه و زرده تخم مرغها رو جدا کنید و بزارید کنار.
سفیده هارو با نصف پیمانه شکر اینقدر با همزن میزنیم تا سفت بشه و از طرف نریزه و میزاریمش کنار.
زرده هارو با نصف دیگر شکر و وانیل اینقدر میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
۱۰۰ گرم کره ی ذوب شده ی خنک شده رو بهش اضافه کرده و کمی هم میزنیم تا مخلوط بشه.
شیر و بهش اضافه کرده و با دور کند همزن میزنیم تا کاملا مخلوط بشه.
آرد الک شده رو در چند مرحله بهش اضافه کرده و آروم و دورانی هم میزنیم تا مخلوط بشه (کمی آرد گلوله میشه که آخر سر با دور کند همزن کمی میزنیم که فوری صاف و یکدست میشه)
سفیده ی تخم مرغ و که کنار گذاشته بودیم و بهش کم کم اضافه میکنیم و آروم و دورانی با لیسک هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه.
من کمی به خمیرم پودر پوست خشک شده پرتقال اضافه کردم؛دلبخواهیه
یه تابه ی کوچیک میزاریم رو حرارت تا داغ بشه و از مواد به اندازه دو ملاقه بریزید داخل تابه و درب تابه رو بزارید تا یک طرفش که سرخ شد برمیگردونیم و سمت دیگر پنکیک و سرخ میکنیم.
.
نکات مهم 😕
حرارت باید بسیار کم باشه.با حوصله پنکیک هارو بپزید تا یکنواخت سرخ بشه.
به هیچ وجه روغن نریزید داخل تابه.
اولین پنکیک یکم روش بد میشه اما سری بعدی عالی میشه.
تابه حتما کوچیک باشه.
برای برگردوندن پنکیک اول دورش و با کفگیر آزاد کنید
.