آموزش تهیه حلوای شیره خرما خوشمزه و لذیذ
مواد لازم 😕
(میتونید به جای پیمانه استاندارد از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید)
آرد سنگک 1 پیمانه
◀اگه در دسترس نداشتید آرد گندم از سوپرمارکت تهیه کنید…آرد قنادی مناسب این حلوا نیست
شیره خرما یا انگور 3/4 پیمانه
◀اگر شیره خیلی غلیظ و شیرین بود میتونید 1/2 پیمانه بریزید
و اگه شیره رقیق و کم شیرین بود تا 1 پیمانه شیره میتونید استفاده کنید
آب 3/4 پیمانه
گلاب 1/4 پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه
روغن جامد یا کره 1/4 پیمانه
◀میزان روغن مصرفی به جنس آرد بستگی داره بنابراین روغن رو یکباره نریزید…ممکنه روغن کمتری مصرف بشه
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
زعفران دمکرده به دلخواه
◀شما میتونید از دارچین یا هر ادویه طعم دهنده دیگه ای بنا به ذائقه استفاده کنید و مقدارشو بنا به ذائقه تون زیاد و کم کنید یا کلا چیزی اضافه نکنید.
.
دستور تهیه 😕
ابتدا شیره را آماده کنید.
آب+شیره+گلاب+زعفران+هل را با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیره در آب حل و یکدست شود.
نیازی نیست شربت بجوشد همینکه گرم شود کافی ست…حرارت را خاموش و شربت را کنار بگذارید.
آرد را در تابه با حرارت ملایم 30 تا 40 دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی شود.
◀اینکه چقدر آرد طلایی بشه به سلیقه شما بستگی داره…من دوست دارم این حلوا تیره بشه بنابراین آرد را تفت دادم تا طلایی شد…اگر خواستید حلوا روشن بشه،آرد رو کمتر تفت بدید.
سپس آرد را الک و کنار بگذارید
◀الک کردن آرد مانع گلوله شدن اون در حلوا میشه.
در تابه روغن+کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده صبر کنید تا روغن گرم شود.سپس آرد را اضافه و هم بزنید تا آرد و روغن یکدست شوند و یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم باهم تفت بخورند.
سپس شربت را در سه مرحله اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا شربت به خورد آرد و روغن برود.
◀دقت کنید در این مرحله حرارت کاملا ملایم باشد وگرنه شربت سریع تبخیر و حلوا خشک و ترک دار میشود.
در آخر روی حرارت ملایم آنقدر هم بزنید تا حلوا جمع و گهواره شود.
.
این حلوا طعم فوق العاده ای داره پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید ???