آموزش تهیه خورشت شوید خولی
خورشت شوید خولی
این خورشت یکی از غذاهای اصیل و قدیمی شهرستان شفت در گیلان هستش.
دستور تهیه 😕
(برای ۲نفر)
اول از همه يه دونه پياز متوسط رو نگينی خرد كردم و سرخش كردم و نمک و زردچوبه زدم و ۲ حبه سير رو هم رنده كردم و با پياز سرخ كردم، سرخ كه شد ۲ تیکه مرغ و بهش اضافه كردم و تفت دادم، يه ق غ رب گوجه فرنگی هم اضافه كردم و بعد از كمی تفت دادن حدود ۲ق غ سر پر شويد خشك بهش اضافه كردم و بعد از كمی تفت دادن آلوچه های خشک و که از قبل خیس کرده بودم و بهش اضافه کردم و حدود ٤ پيمانه ابجوش بهش اضافه كردم تا حدی كه روی مرغها رو پوشوند و درب ظرف رو گذاشتم تا بجوشه و خورشتم جا بيوفته. نمک و فلفل سیاه بهش اضافه کردم؛