آموزش تهیه رنگینگ خوشمزه و حرفه ای
دستور تهیه 😕
200 گرم کره رو با 1 فنجان روغن گرم کنید، حدود 2.5 لیوان آرد بریزید و تا جایی که دوست دارید تفت بدید تا به رنگ دلخواهتون برسه، حدود 20 عدد خرما رو خیس کنید و پوست اونو بکنید البته اختیاریه من اینکار و انجام ندادم نصف موادتونو داخل ظرف بریزید و روی اون به اندازه یک قاشق پودر قند و کمی هل بپاشید، خرماها رو روی اون بچینید بعد روی خرماها گردو خرد شده بریزید. دوباره یک لایه دیگه به همین ترتیب از مواد بریزید و پودر قند و هل بپاشید بعد روی اونو با دارچین و گل محمدی و خلال بادام و پسته تزیین کنید و بگذارید داخل یخچال تا کمی سفت بشه، حتما خوشتون میاد??
.