آموزش تهیه شربت بار زولبا بامیه
سلام سلام ?
دوستان کافه ای امروز میخوام بهتون طرز تهیه شربت بار رو یاد بدم که دیگه بتونید برای هر نوع شیرینی، حلوا و باقلوا ازش استفاده ببرید. بریم سراغ آموزش ?
این شربت بار به سبک قنادیه که محاله شکرک بزنه.
فقط موارد رو کاملا رعایت کنید.
به هیچ عنوان ب مقیاس که ذکر شده دست نبرید. اما میتونید این مواد رو نصف و یا حتی دو برابر کنید.
فقط توجه کنید که حتما شربت خوب قوام بیاد که در غیر اینصورت اگر روون باشه زولبیا بامیه نرم و اگر بیش از حد جوش بیاد شکرک میزنه.
راه متوجه شدن آماده بودن شربت اینه که یک قطره از شربت را در یک نعلبکی بذارید و ۳۰ ثانیه مهلت بدید خنک بشه بعد ظرف رو کج کنید اگر به سختی حرکت کرد یعنی آماده اس.
باید غلظتش مث عسل رقیق شده باشه.
مواد لازم: ? شکر دو لیوان ? آب یک لیوان
? گلاب یک چهارم لیوان ? جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری نداشتید یک قاشق آب لیمو طبیعی بزنید ? زعفران به مقدار لازم ? گلوکز(بادکا) ۱ قاشق غذاخوری پر
آب رو بزارید جوش بیاد جوهر لیمو اضافه کنید وقتی جوش زد شکر رو اضافه کنید هم نزنید تا شکر تو آب حل بشه (شعله متوسط باشه ) اگر حل نشد و شعله یکجا متمرکز بود خیلی اروم شکر را ب مرکز ظرف بکشید. وقتی حل شد زعفران وگلاب و گلوکز (بادکا) اضافه کنید فرقی نداره زعفران پودری یا دم کرده شعله رو کم کنید تا قوام بیاد حدودا ۱۵ دقیقه.
کمی تو نعلبکی یا قاشق بریزید وبصورت چرخشی سرد کنید آگه کند حرکت کرد
یا بین دو انگشت تست کنید وقتی حالت چسبندگی داشت کافیه ، گاز رو خاموش کنید.
توووووجه کنید شربت به اندازه کافی قوام نیاد زولبیا،بامیه،گوشفیل،خاگینه نرم وخمیری میشه اگه بیش از حد هم قوام بیاد شکرک میزنه.
امیدوارم استفاده کنید و لذت ببرید. ???