آموزش تهیه قطایف عربی – شیرینی عربی مخصوص ماه رمضان
قطایف عربی یک شیرینی فوق العاده خوشمزه ویژه ماه مبارک رمضان، اصلا هم سخت نیست حتما درست کنید ارزشش رو داره یک شبانه روز براش سر پا وایستین?.
مواد لازم 😕
برای شربت :
شکر ۲ و نیم لیوان
آب ۱ و نیم لیوان
هل سبز چند دانه
چوب دارچین ۱ شاخه
زعفران به میزان لازم
آب لیموترش ۱ق غ (اگه لیموترش تازه نداشتید و آبلیمو زدید ۱ق م کافیه)
گلاب ۱/۴ پیمانه
تمام مواد بجز آب لیمو باهم مخلوط، روی حرارت بزارید، شکر که آب شد ۵ دقیقه اجازه بدیدجوش بخوره درآخر آبلیمو رو اضافه و از رو حرارت بردارید تا خنک شود.
مواد میانی قطایف :
شیر۱پیمانه
شکر ۲ق غ
خامه صبحانه۲ق غ
آردسفید۱ق غ سرپر
نشاسته ذرت۱ق غ سرپر
پودر نارگیل ۱ق غ سرپر
گلاب ۱ق غ
تمام مواد، بجزگلاب راباهم مخلوط ویکدست کنید، روی حرارت مدام همزده تاب غلظت فرنی برسه، گلاب رااضافه، به غلظت مناسب مثل تو فیلم رسید، ازروحرارت برداشته به ظرف دیگری منتقل، روش سلفون کشیده، بزاریدداخل یخچال تاسفت شود.
برای پنکیک :
شیرولرم ۲پیمانه
آب ولرم ۲پیمانه
شکر۳ق غ
آرد سفید ۲پیمانه
ایرمیک ۱پیمانه
مایه خمیرفوری۱ق غ
جوش شیرین ۱ق چ
نمک۱/۴ق چ
.
دستور تهیه 😕
تمام مواد داخل مخلوط کن بریزیدو۵ دقیقه بزنید.تا خوب مخلوط شوند.مایه راداخل ظرف دیگری ریخته،روش سلفون کشیده،نیم ساعت دردمای محیط استراحت کنه(روشو نپوشانید✋جای خیلی گرم هم نزارید)تابه راروی حرارت داغ کنید(نیازی به چرب کردن نیست)به اندازه یک ملاقه ازموادداخل تابه ریخته،صبرکنیدحباب بزنه وروش خشک شه،زیرش رنگ گرفت وسطحش خشک شد بردارید(بیشتر نمونه،داخل کلیپ هم نشون دادم)لازم هم نیست برگردونید فقط یک طرفش باید بپزه.پنکیکها رو که آماده کردید بلافاصه لای پارچه تمیزی بزاریدکه خشک نشن.ازمواد میانی به اندازه یک ق غ وسطش گذاشته،بپیچیدوداخل روغن داغ شناوربمدت۶دقیقه سرخش کنید،بعدبلافاصله داخل شربت خنک بیاندازید۸الی۱۰دقیقه تاشربت جذبش شود.داخل صافی بزاریدشربت اضافه کشیده شود.قطابها اول یکم تردن بعداینکه ازشربت خارج کردیدتوظرف دردار بزاریدیک ساعت بعد نرم نرم میشن.اگه ظرف دردار نبودسلفون بکشید.نگهداریش هم داخل یخچال یا دمای محیط فرق نمیکنه بستگی به سلیقه خودتون داره …