آموزش تهیه مسقطی در منزل (ویژه ماه رمضان)
مواد لازم 😕
سه چهارم پیمانه نشاسته گل (یکصد گرم)
یک پ سرخالی شکر (دویست گرم)
سه الی چهار پیمانه آب
زعفران آبکرده و خلال بادوم با سخاوت?
یک سوم پ گلاب
.
دستور تهیه 😕
نشاسته و آب سرد رو توی یه قابلمه متوسط اول باهم خوب مخلوط می کنیم تا نشاسته کاملا حل بشه، بعد قابلمه رو می ذاریم روی گاز و شکر رو میریزیم و با کفگیر چوبی و حرارت ملایم انقدر هم میزنیم تا سفت بشه نشاسته امون. حتما و حتما باید یک لحظه هم از هم زدنش غافل نشین چون به چشم بهم زدنی ته میگیره. وقتی که به غلظت تقریبا ماست رسید، زعفرون، گلاب و خلال ها رو توش می ریزین و به هم زدن ادامه میدین و پنج دقیقه بعدش ، آماده س. اگر دوست دارید خلال هاتون نرم تر باشن، می تونین یه ساعت قبلش توی همون گلاب بخیسونیدشون.
این مسقطی رو توی کاسه های کوچولو بریزین و برای افطار کنار سفره نوش جان کنین.