آموزش تهیه نان باگت خانگی بسیار آسان
مواد لازم 😕
آرد گندم : ۴۵۰ گرم (۳ و ۳/۴ پیمانه)
مخمر (خمیرمایه فوری) : ۶ گرم (۱ قاشق غذاخوری)
نمک : ۵گرم (۱ قاشق مرباخوری)
روغن : ۱۵ گرم (۲ قاشق غذاخوری)
آب ولرم : ۲۷۰ گرم (۱ و ۱/۸ پیمانه)
☑️بهتره با ترازو اندازه گیری دقیق بشه
.
دستور تهیه 😕
اول از همه آرد و مخمر و نمک و مخلوط میکنیم و روغن و بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و آب ولرم و به تدریج و در چند مرحله بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
خمیر و میزاریم روی میز کار و طبق ویدئو حدود ۱۰ دقیقه ورز میدیم تا کاملا نرم و لطیف ویکدست بشه.به مدت ۱۵ دقیقه خمیر و میپوشونیم و در جای گرم و تاریک بهش استراحت میدیم.
بعد از استراحت اول روی خمیر و برمیداریم و به سه قسمت مساوی تقسیم میکنیم و چونه میگیریم و دوباره روش و با پارچه نخی میپوشونیم و حدود نیم ساعت بهش استراحت میدیم (پارچه کمی نمدار باشه که خمیر بهش نچسبه، میتونید روی پارچه رو کمی با آب اسپری کنید)
بعد از استراحت دوم روی خمیر و برداشته و گاز خمیر و میگیریم و خالی میکنیم با ورز دادن،بعد خمیر و طبق فیلم با وردنه باز کرده و رول میکنیم به شکل باگت و میزاریم داخل سینی و روش و با پارچه نخی میپوشونیم تا ۱ ساعت دیگه استراحت کنه.
بعد از ۱ ساعت استراحت اخر روی خمیر و برمیداریم و با آب روش و اسپری میکنیم و با چاقو بدلخواه روش و شیار سطحی میندازیم
و بدلخواه روش و کنجد میپاشیم و میزاریم داخل فری که نیم ساعت قبل گرم کردیم به مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه با درجه حرارت ۲۰۰ و آخرسر هم چند ثانیه گریل تا طلایی شه.
.