آموزش تهیه نان کنجدی در منزل (ویژه ماه رمضان)
آموزش تهیه نان کنجدی خوشمزه و مغذی در منزل (ویژه ماه رمضان)
مواد لازم 😕
دو و نیم لیوان فرانسه ارد
شیر ولرم نصف لیوان فرانسه
یک قاشف مخمر
سرقاشق چایخوری نمک
کره یک قاشق
یک قاشق چایخوری نمک
روغن یک چهارم لیوان فرانسه
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق سر پر شیره انگور
اب برای رومال چهارقاشق سر پر
کنجد بو داده
.
دستور تهیه 😕
مخمر، شکر، شیر ولرم، نمک و کره به دمای محیط رسیده رو با هم مخلوط کنید تخم مرغ رو اضافه کنید هم بزنید ده دقیقه بهش استراحت بدید سپس ارد الک شده کم کم بهش اضافه کنید خوب ورز بدید حدود ۴۵ دقیقه بهش استراحت بدید، بعد از استراحت خمیر رو تقسیم کنید اندازه یک نارنگی کوچولو تقریبا بهش شکل بدید طبق تصویر به اندازه یک قاشق چایخوری پنیر پیتزا یا پنیر لیقوان یا پنیر صبحانه (دلبخواهی) بریزید داخلش بهش شکل بدید.
اب و شیره انگور مخلوط کنید و خمیر داخل شیره توت بغلطونید سریع دربیارید و داخل کنجد به خمیرها یک ربع استراحت بدید و بگذارید داخل فر حتما چند شیار روی نان ها ایجاد کنید عمیق نباشه داخل سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید و در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه به مدت نیم ساعت.
.