آموزش تهیه پاستای قارچ به صورت حرفه ای
مواد لازم 😕
پاستا ۲۰۰ گرم
قارچ ۵۰۰ گرم
کره ۱۰ گرم
شیر نصف لیوان
سیر یک قاشق مرباخوری
خامه یک ق غ یا بیشتر
پنیر پارمزان دو ق غذا خوری بیشتر
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
.
دستور تهیه 😕
اول قارچ رو با یک غ ق ابلیمو و بدون روغن تفت بدین تا تغییر رنگ نده، بعد که قارچ اب انداخت و خشک شد کره وسیر رواضافه کنید، چند ثانیه تفت بدین تا عطر سیر ازاد بشه، پاستا ابکش شده، شیر، خامه و نمک و فلفل رو اضافه کنید و اجازه بدین قوام بیاد، اخر پخت پنیر پارمزان رو اضافه کنید و بعد نوش جان کنید?
.
نکات 😕
-پاستا حدودا ده دقیقه بجوشه و بعد ابکش کنید، یعنی مقداری نرمتر از حالتی که قراره دم کنید.
-بجای سیر، پودر سیر هم قبول?
-اگردوست داشتین اویشن و فلفل قرمز هم میتونین بر اساس ذائقتون اضافه کنید.
-خواستین رژیمی باشه، خانه قابل حذفه.
-اگر زیادی غلیظ و سفت شد، ی مقدار شیر اضافه کنید و بزارین ی کوچولو باهم بجوشن. برای گرم کردن این نوع پاستا هم مقداری شیر اضافه کنید.
-آبلیمو تاثیری روی مزه ی غذا نداره?.
-از هر فرمی از پاستا که دوست دارین میشه استفاده کرد.
.
.