آموزش تهیه کوفته تبریزی حرفه ای
دستور تهیه 😕
چهارصد گرم گوشت چرخ کرده،
یک پیمانه لپه پخته شده
نصف پیمانه برنج نیم پز
سبزی کوفته دو پیمانه (دوستان سبزی کوفته تبریزی مرزه و ترخون وبه مقدار کم هست اما من مقدار سبزی و بیشتر میریزم و پیازچه و نعناع و ترت هم اضافه میکنم که کاملا سلیقه ای هست و شما می تونید اضافه نکنید)، تخم مرغ یک عدد، نمک و فلفل سیاه، پودر زیره و زردچوبه به مقدار لازم رو داخل کاسه نسبتا بزرگی ریخته و خوب ورز میدیم.
.
طبق فیلم ؛ از مواد مخلوط شده به اندازه یک پرتقال بر میداریم و وسط مواد و گود کرده و مغز گردو، زرشک و آلبالو خشک یا تازه قرار داده و کوفته رو جمع کرده و داخل ظرف در بسته چیده و چند ساعت داخل یخچال یا فریزر استراحت میدیم.