آموزش درست کردن استیک مرغ با سس قارچ
بشقاب رزماری – استیک مرغ با سس قارچ و پوره سیبزمینی و قارچ – chicken steak – mushroom sauce
آموزش حرفه ای آشپزی با نواب ابراهیمی
پوره:
سیبزمینی: ۳ عدد
قارچ: ۲ عدد
آب: ۱/۵ لیوان
شیر: نصف لیوان
نمک
فلفل رزماری
کره: ۱۵ گرم
.
استیک:
سینه مرغ: ۱ عدد
برگ رزماری
سیر
نمک
کره: ۳۰ گرم
فلفل سیاه
۵ الی ۶ دقیقه برای هر طرف کافیه، در این مدت مدام اون رو برگردونید.
.
سس قارچ:
کره
روغن زیتون
قارچ: ۳ عدد
شیر: نصف فنجان
#نواب_ابراهیمی #رنگوببین
#cook #chef #cooking #food