آموزش درست کردن “تارت اناری” برای شب یلدا
مواد لازم :
۱/۲ پیمانه کره ( ۵۰ گرم ) ( دمای اتاق )
۱/۲ پیمانه پودر شکر یا پودرقند
۱ عدد تخم مرغ
۱/۲ ق چ وانیل
۱/۲ ق چ نمک
۱/۲ ق چ بیکینگ پودر
۲ پ آرد ( شاید کمتر از ۲ پیمانه مصرف شود )
ژله ی انار یک بسته
انار دانه کرده ۳ عدد متوسط
قبل از هر کاری ژله را با همون دو لیوان آب درست کنید . لازم نیست از از آبش کم بشه ژله ی آماده را در فضای آشپزخانه بگذارید تا نیم بند شود ( مثل ماست ) . اگر در یخچال بذارید باید مراقب باشید نبنده و مدام هم بزنید .
و اما طرز تهیه ی تارت برای شب یلدا
کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید.تخم مرغ را اضافه و به هم زدن ادامه دهید. وانیل را اضافه کنید .نمک را اضافه کنید و به مخلوط کردن ادامه دهید.بیکینگ پودر رو بر روی مخلوط بپاشید، سپس یک پیمانه از آرد را اضافه و مخلوط کنید.بقیه ی آرد را هم کم کم اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز دهید اگر خمیر جمع شد و آرد اضافه اومد دیگه بقیه ی آرد را نریزید خمیر نسبتا سفت است . این خمیر احتیاج به استراحت ندارد .
بهتر است از قالبهای کوچک تارت کف جداشو استفاده کنید که در اکثر لوازم قنادیهاپیدا میشه
با استفاده از وردنه خمیر را به قطر سه میلیمتر بین دو کیسه باز کنید با احتیاط با دست یا با همان کیسه خمیر را روی قالب تارت انداخته و اضافه ی خمیر را گرفته و خمیر را به قالب میچسبانیم .
با چنگال تارت را چند سوراخ کوچک بزنید. همچنین قالب را با یک ورق فویل یا کاغذ روغنی بپوشانید. وسط قالب را یک جسم نسبتاً سنگین بگذارید ( من کمی حبوبات ریختم ) این کار برای این هست که تارت پف نکند تارت را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید . بعد از پخت فویل را خارج کنید بگذارید تارت کاملا خنک شود .
انار ها را با ژله ی نیم بند مخلوط کنید و ژله ی نیم بند را روی تارت میریزیم سپس تارتها را به مدت دو ساعت در یخچال گذاشته سپس سرو کنید .
نکته:چند بار تاکید کردم ژله باید نیم بند باشه . ژله رو نباید شُل روی تارت بریزید بعد نگید نگفتی ها