آموزش درست کردن “کوکی هندوانه” مخصوص شب یلدا
?قسمت اول
۱۵۰ گرم کره رو از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسه و بعد ۳ دقیقه با دور تند همزن کره رو بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشه.
◀میتونید از مارگارین(کره گیاهی)به جای کره استفاده کنید.
سپس ۱۰۰ گرم(کمی بیشتر از ۳/۴ پیمانه) پودر قند را اضافه و مجددا ۳ دقیقه دیگر با دور تند همزن،هم بزنید.
✔همیشه برای پیمانه کردن پودر قند ابتدا پودر قند رو الک و بعد پیمانه کنید.
سپس ۱ عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده+ ۱/۲ قاشق مرباخوری وانیل را هم اضافه و دوباره ۳ دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید .
✔دقت کنید تایم همزدن با دور تند همزن رو رعایت کنید تا کوکی شما در پایان بوی کره نده….
۳۰۰ گرم آرد(۲ پیمانه پر) را یکبار الک و با ۱/۲ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر مخلوط کنید.
✔حتما از آرد سه صفر استفاده کنید که میتونید از سوپر مارکتها یا لوازم قنادی تهیه کنید.
مخلوط آرد رو در سه مرحله به مواد کوکی اضافه کنید…قسمت اول و دوم رو طبق ویدئو با همزن مخلوط کنید.
و قسمت سوم رو باید با نوک انگشت به خورد خمیر بدید چون خمیر در این مرحله سفت شده و نمیتونید دوباره از همزن استفاده کنید.
.
✔به هیچ عنوان خمیرهای کره ای رو ورز ندید ،وگرنه خمیر روغن میندازه و بیسکوییت شما سفت میشه
?تاکید میکنم حتما با نوک انگشت آرد باقی مانده رو به خورد خمیر بدید.
✔برای اینکه مطمئن بشید خمیر آماده کار هست از یک چنگال کمک بگیرید اگه رد چنگال روی خمیر باقی موند یعنی خمیر آماده ست.
تا اینجا خمیر کوکی آماده شده میتونید به هر شکلی که دوست دارید کاتر بزنید و بپزید.
?برای تهیه کوکی هندوانه: خمیر را ابتدا به ۲ قسمت مساوی و بعد یکی از قسمتها را دوباره به دو قسمت تقسیم کنید.
به قسمت بزرگ رنگ خوراکی ژله ای قرمز اضافه و با نوک انگشت رنگ را به خورد خمیر دهید.
دو قسمت کوچکتر باقی مانده،یک قسمت را بیرنگ نگه میداریم و به قسمت دیگر رنگ سبز ژله ای اضافه و دوباره با نوک انگشت رنگ را به خورد خمیر دهید.
خمیر های آماده را جداگانه در کیسه فریز قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا آماده کار شوند.
✔میتونید خمیر رو از روز قبل آماده کنید و روز بعد فرم داده و بپزید.