آموزش راه رفتن با کفش پاشنه بلند
هفت نکته و ترفند برای راه رفتن سادهتر با کفشهای پاشنه بلند
وقتی مریلین مونرو گفت "به یک دختر یک جفت کفش مناسب بدهید، او دنیا را فتح خواهد کرد" مطمئنا در مورد کفشهای پاشنه بلند سخن میگفت. اما راه رفتن با این کفشها کار سادهای نیست و اگر نتوانید با آنها راه بروید کار فتح دنیا هم ناموفق خواهد بود راه رفتن با کفش پاشنه بلند آنقدرها هم که به نظر میرسد سخت نیست و برای انجام آن فقط به رعایت چند نکته و البته تمرین نیاز دارید. البته فراموش نکنید که کفشهای پاشنه بلند نمیتوانند کفش روزمره شما باشند چون راه رفتن طولانی مدت با این کفشها صدمات جبران ناپذیری به عضلات و استخوانهای پا وارد میکند. اما این دلیل نمیشود که هرگز از آنها استفاده نکنید. این مقاله را بخوانید و با ترفندهایی که راه رفتن با کفشهای پاشنه بلند را سادهتر میکند آشنا شوید.
ترفند اول: از پاشنه به پنجه قدم بردارید نه از پنجه به پاشنه
شاید راه رفتن با کفش پاشنه بلند چندان سخت نباشد اما این که کسی شما را تماشا کند و متوجه شود شما حرفهای نیستید و این کار را درست انجام نمیدهید اصلا جالب نیست. روش معمول و منطقی برای این که راه رفتن شما درست و بدون عیب به نظر برسد این است که پاهای خود را یکباره روی زمین بگذارید که این کار موقع پوشیدن کفش پاشنه بلند ممکن نیست. پس به جای این که اول پنجه پا را روی زمین بگذارید و لق بزنید باید اول پاشنه پا را روی زمین قرار دهید سپس نه پنجه برسید، یعنی گام برداشتن از پاشنه به پنجه.
راه رفتن با کفشهای پاشنه بلند
ترفند دوم: گامهای کوچک بردارید
پوشیدن کفش پاشنه بلند باعث میشود گامهای شما از حد معمول کوتاهتر شود بنابراین نخواهید توانست گامهای بلند بردارید و برای پیمودن یک مسیر مشخص نیاز است گامهایی به تعداد بیشتر و و فواصل کوتاهتر بردارید تا تعادل شما به هم نخورد یعنی برداشتن گامهای کوتاه و کوچک. موقع گام برداشتن کمی به بدن خود جنبش بدهید تا در حال تاتی کردن به نظر نرسید و راه رفتنتان خنده دار نباشد.
ترفند سوم: اگر کفشهای پاشنه بلند پوشیدهاید عجله نکنید
اگر موقع راه رفتن با کفشهای پاشنه بلند عجله کنید و سعی کنید با سرعت راه بروید راه رفتن شما ناجور و نامتعادل به نظر خواهد رسید و حتی ممکن است زمین بخورید. پس توصیه میکنیم عجله را کنار بگذارید و با برداشتن گامهای کوچک و تلاش برای حفظ تعادل زمان کافی برای راه رفتن با کفش پاشنه بلند اختصاص دهید و انتظار نداشته باشید که سرعت راه رفتن شما با زمانی که کفش تخت یا کتانی پوشیدهاید یکسان باشد. فراموش نکنید که آهسته راه رفتن اعتماد به نفس شما را نیز بیشتر نشان خواهد داد.
ترفند چهارم: کمی به عقب خم شوید
حتما متوجه شدهاید که پوشیدن کفش پاشنه بلند بدن را به سمت جلو متمایل میکند و این مساله باعث نامتعادل شدن بدن و غیرحرفهای شدن ژست بدن شما خواهد شد و به نظر خواهید رسید که قوز کردهاید و در حال زمین خوردن هستید. پس برای ایجاد تعادل سعی کنید بدن خود را کمی به سمت عقب متمایل کنید تا هم ژست زیباتری داشته باشید و بدنتان صاف به نظر برسد و هم حفظ تعادل با کفشهای پاشنه بلند سادهتر شود.
راه رفتن با کفشهای پاشنه بلند
ترفند پنجم: روی یک راست راه بروید
معمولا مسیری که با کفش پاشنه بلند طی میشود طولانی نیست و شما میتوانید این مسیر را به صورت یک خط راست (مثلا از در ماشین تا در ورودی رستوران) در نظر بگیرید. خودتان را روی یک خط راست تصور کنید و در هر گام نوک کفش را درست روی همان خط بگذارید، این کار هم ظاهر زیباتری به راه رفتن شما میدهد و هم کمک میکند زودتر به مقصد برسید. لاز نیست به روی زمین و نوک کفشهای خود خیره شوید بلکه باید بدن خودتان را در وضعیت صحیح تصور کنید.
ترفند ششم: پس از هر گام پایتان را کمی خم کنید
راه رفتن با کفش پاشنه بلند باعث لغزیدن پا داخل کفش میشود و پس از چند گام به نوک پا فشار وارد میکند. برای حل این مشکل باید روش گام برداشتن خود را اصلاح کنید. کافی است پس از هر گامی که برمیدارید پای دیگر خود را کمی به عقب خم کنید. این کار باعث میشود کفش شما به قسمت پشت نزدیکتر شود و از پنجه فاصله بگیرد و راه رفتن شما سادهتر شده فشار کمتری به قسمت پنجه پا وارد گردد.
ترفند هفتم: کفشهای پاشنه بلند مناسب و اندازه انتخاب کنید
شما هرچقدر هم در راه رفتن با کفش پاشنه بلند ماهر باشید اگر کفش مناسبی انتخاب نکنید نخواهید توانست به درستی با آن مانور دهید و دنیا را فتح کنید اولین گام برای راه رفتن راحت، حرفهای و موفق انتخاب کفش مناسب و اندازه است. با کفشی که تنگ یا گشاد باشد نمیتوان به درستی راه رفت و اگر کفش ساختار مناسبی نداشته باشد یا از مواد ارزان قیمت تهیه شده باشد انتخاب مناسبی برای شما نخواهد بود اگر قصد خرید کفش پاشنه بلند راحت و مناسب را دارید سه نکته اساسی را در این مورد در ادامه این مقاله مطالعه کنید.
راه رفتن با کفشهای پاشنه بلند
سه نکته برای انتخاب کفش پاشنه بلند مناسب
۱- یکی از عللی که پس از پوشیدن کفش پاشنه بلند باعث درد کف پا میشود سفتی کف داخل کفش است. در حالی که کفشهای دارای کفی نرم و پد اسفنجی فشار بسیار کمتری به پنجه و کف پا وارد میکنند و راه رفتن با آنها بسیار سادهتر است. این کفی حداقل باید سه میلیمتر ضخامت داشته باشد تا دردهای کف پا را تا حد زیادی کم کند.
۲- اگر میخواهید کفشی بخرید که اختلاف ارتفاع میان پنجه و پاشنه آن بیش از ۸۵ میلیمتر است بهتر است از انواعی انتخاب کنید که در قسمت مچ پا داری بند باشد. این بند هم در حفظ تعادل و هم در کاهش فشار به مچ پا تاثیر چشمگیری خواهد داشت.
۳- هیچ کفشی هرچقدر هم زیبا باشد ارزش از دست دادن یک انگشت پا را ندارد. پس اگر هنگام خرید کفش پاشنه بلند، کفشی را امتحان کردید و موقع پوشیدن آن احساس درد کردید بدون تردید آن کفش را کنار بگذارید. کفشهای پنجه باریک هیچ هماهنگی با فرم طبیعیپا ندارند و نباید این مدلها را انتخاب کنید. در مقابل کفشهای پاشنه بلوکی علاوه بر این که بسیار راحتند و راه رفتن با آنها ساده است، این روزها مد روز هم هستند.