آموزش رشته پلو با خرما
خانم عیوضی آموزش رشته پلو با خرما
موادلازم :
برنج ۲ پیمانه
رشته پلویی ۲۰۰گرم
خرما ۱۰۰ گرم
کشمش طلایی ۱۰۰ گرم
قیسی ۵۰ گرم
پیازداغ ۲.ق س
کوفته ریزه مقداری
زعفران حل شده ۲ ق س
کره ۵۰ گرم
روغن کنجد ۳ ق س
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
مغزگردو، خلال پوست نارنج به دلخواه برای تزیین
روش تهیه:
برنج را حدود دوساعت خیس کرده، در اواخر پخت رشته پلویی رو اضافه کرده، بعداز دو دقیقه جوشیدن آبکش کنید. کف قابلمه ته دیگ موردنظر را گذاشته
مخلوط برنج و رشته را با کره و روغن و زعفران حل شده، به مدت ۲۰ دقیقه دم می کنیم
موقع سرو روی برنج را با کشمش ، پیازداغ ، کوفته ریزه ، خرمای سرخ شده و زعفران تزیین کنید.