آموزش شیرینی مدادی شکلاتی
روغن صاف يا كره ١٢٠ گرم
پودر قند ٥٠ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانيل ١/٤ قاشق چايخورى
آرد ٢٠٠ تا ٢٢٠ گرم
پودر کاکائو ۲۰گرم
شکلات به میزان لازم
.
دستور تهيه 😕
اول همه مواد و اندازه ميكنيم و ميزاريم به دماى محيط برسن ، حالا روغن و پودر قند و وانيل و زرده تخم مرغ رو یک دقيقه با همزن برقى هم ميزنيم بعد آرد و پودر كاكائو رو با هم مخلوط و الك ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم ، اول با قاشق يكم هم ميزنيم و بعد با دست مواد و مخلوط ميكنيم تا خمير آماده بشه ، خمير رو تو كيسه ميزاريم و نيم ساعت داخل يخچال بهش استراحت ميديم ، بعد از اين زمان مياريم و تكه اى از خمير و برميداريم و روى سطح كار با دست لوله ميكنيم به قطر یک ونیم سانت و به اندازه دلخواه برش ميزنيم و در سينى فر ميچينيم و در فر با دماى ١٨٠ به مدت ١٢ تا ١٥ دقيقه ميزاريم تا شيرينى آماده بشه ، بعد از سرد شدن با شكلات ذوب شده و خلال پسته و بادام تزيين ميكنيم ، به همين راحتى يه شيرينى خوشمزه و عالى درست كرديم.
.
نكته 😕
اگه خمیر چسبنده بود آرد اضافه نکنید تو یخچال استراحت بدین ، خمير و بيش از حد ورز ندين فقط در حد مخلوط شدن كافيه ، اندازه بریدن خمیر به سلیقه شما بستگی داره ، بعد از خارج کردن از فر هنوز شیرینی کمی نرمه بزارید سرد بشه بعد از سینی بردارید و تزیین کنید