آموزش شیرینی پزی حرفه ایی برای عید
) همیشه قبل از تهیه یشیرینی و کیک در منزل، مواد آن را آماده کنید؛ سپس پختشیرینی را آغاز کنید
) سعی کنید بهترین مواد اولیه را برایتهیهی شیرینی وکیک عیدآماده کنیدو بخریدتا در نهایت، شیرینیهای مرغوب تر و خوشمزه تریبپزید.
) تخممرغ وقتی زده می شود، قدرتنگهداریهوا را در خوددارد. بنابراین باعثمی شود کیکیا شیرینی عیدشما خوبپف کند.به طور معمول،سفیده یتخم مرغاست که پس از زدنکف می کند و هوا را درون خود نگهمی دارد، نه زرده.
) از تخم مرغسردیکه توی یخچال بوده استفادهنکنید، بلکه بگذاریدگرم شود؛ چون در غیراین صورت، مجبورید زمانطولانی تریمخلوط را هم بزنید. چه بهتر که از تازهاش استفادهکنید
) هیچ گاهدر فر را قبل از اینکه سه چهارم از زمانپخت سپری شده باشد، بازنکنید؛ چونپف کیک می خوابد.