آموزش شیرین نارگیلی بازاری
پودر نارگیل چرب ۱۲۵ گرم
◀️ از لوازم قنادی تهیه کنید
سفیده تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
◀️ ۳ تا سفیده که وزنش معادل ۱۰۰ گرم هست رو استفاده کنید اگه موقع قیف زدن موادتون سفت بود سفیده تخم مرغ چهارم رو کم کم بریزید تا به غلظت مناسب برسه و بتونید راحت مواد رو قیف بزنید. من چون دوست داشتم شیرینی هام تپل باشن و خیلی پهن نشن از همون ۱۰۰ گرم سفیده نخم مرغ که معادل ۳ تا هست استفاده کردم
آرد برنج در صورت نیاز مقداری
◀️ اگه در نهایت موقع قیف زدن موادتون خیلی شل بود میتونید کمی آرد برنج بهش اضافه کنید
شکر ۲۵۰ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم
آبلیمو ۱ ق چ
وانیل نوک ق چ
.
دستور تهیه 😕
پودرنارگیل چرب، شکر، یدونه سفیده تخم مرغ و نصف روغن مایع رو با هم مخلوط کنید و ۲ بار از چرخگوشت رد کنید یا داخل غذاساز بریزید.
مواد رو روی حرارت ملایم بزارید و مدام هم بزنید تا کمی گرم بشه بعد سفیده تخم مرغ باقیمونده، روغن باقیمونده، آبلیمو و وانیل رو اضافه کنید و با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا مواد گرم بشه و دونه های شکر حل بشه.
◀️ به هیچ وجه نباید بجوشه فقط باید گرم بشه اونم در حدیکه در نهایت اگه انگشتتون رو داخل مواد فرو کنید انگشتتون بتونه گرما رو تحمل کنه و نسوزه.
مدت زمان دقیقی نداره بستگی به حجم مواد، شدت شعله و جنس ظرفتون داره.
برای من حدود ۵ دقیقه طول کشید
◀️ دقت کنید به محض اینکه شکر حل شد حرارت رو خاموش کنید.
◀️ اگه مواد رو کم داغ بزنید، شکر تو فر در اثر حرارت آب میشه و شیرینی حالت آدامسی پیدا میکنه و به کاغذ روغنی میچسبه.
◀️ اگه زیاد داغ بزنید بعد از پخت زیر شیرینی فرو میره.
مواد رو از روی حرارت بردارید و به ظرف دیگه ای منتقل کنید و در دمای محیط قرار بدید تا کاملا سرد بشه بعد داخل قیف بریزید و در سینی که کاغذ روغنی پهن کردید با فاصله از هم قیف بزنید به دلخواه روش کمی پودر پسته بریزید.
در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بزا ید تا زیرش کمی تغییر رنگ بده در آخر گریل رو با شعله خیلی کم روشن کنید تا روی شیرینی هم خوشرنگ بشه.
◀️ زمان پخت تقریبیه و در فرهای مختلف متفاوته پس چک کنید.
بعد از پخت صبر کنید خنک بشه و بعد براحتی از کاغذ روغنی جدا کنید و تو ظرف در دار بزارید.
مدت ۱۰ روز تو دمای محیط و دو ماه در فریزر میتونید نگهش دارید