آموزش وترفند درست کردن حلوای شیر
حلوای شیر
این حلوا بافت خیلی نرم و لطیفی داره?فوقالعاده خوشمزه ?.
این حلوا چون شیر داره حتما تو یخچال نگهداری بشه.
چند نکته وقتی آرد رو تفت میدید شعله رو درجه کم بزارید حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه تفت بدید (بدون روغن). ولی دست بر ندارید مدام هم بزنید تغییر رنگ نباید بده با آرد سنگک هم میشه ولی با آرد سفید خوش رنگتره.
شیر رو که میزارید رو گاز به حدی گرم بشه شکر توش حل بشه جوش نیاد وقتی شیر میریزید تو آرد باید ولرم باشه انگشت بزارید توش فقط گرما حس کنید.
مقدار آب خوری آردها با هم فرق داره شاید کمی بیشتر یا کمی کمتر شیر لازم باشه تو چند مرحله شیر رو اضافه کنید. حتماً از آرد شیرینی پزی (آرد سفید قنادی ) استفاده کنید (آرد گندم). مواد لازم فرقی نداره چه لیوانی اندازه شما باشه اندازه من لیوان دسته دار فرانسه
آرد ۱ لیوان الک شده
شیر ۳ لیوان فرقی نداره پرچرب یا کم چرب
شکر ۱ لیوان تا ۱ و نیم لیوان دوست دارید خیلی شیرین باشه ۱ و نیم لیوان بریزید کم شیرین دوست دارید ۱ لیوان بریزید.
گلاب نصف لیوان
روغن نصف لیوان ی ذره بیشتر
زعفران به مقدار لازم
شیر ،گلاب، شکر،زعفران رو مخلوط و بزارید رو شعله گاز تا شکر حل بشه گاز رو خاموش کنید و بزارید کنار
آرد رو با شعله کم حدود ۱۵ تا بیست دقیقه تفت بدید.
سپس دوباره الک کنید.
دوباره بزارید رو شعله ملایم و روغن اضافه کنید. و حدود ۲ الی ۳ دقیقه بزنید و سپس شیر ولرم رو در سه الی چهار مرحله اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا یکدست بشه وقتی یکدست شد دو الی سه قاشق دیگه روغن مایع میریزیم (برای براقی حلوا) حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول میکشه تا حلوا داخل قابلمه جمع بشه وقتی جمع شد کافیه گاز رو خاموش کنید و بریزید تو ظرف سرو و به دلخواه تزیین کنید ?.
از کدبانو