آموزش پخت خورشت قیمه ای ایرانی حرفه ای
آموزش پخت خورشت قیمه ای ایرانی حرفه ای
مواد لازم 😕
(براى ٤ نفر)
١ پيمانه لپه/ ٢٥٠-٣٠٠ گرم گوشت/ ١ پياز متوسط/ ١ ق چ زردچوبه/ ١ قلم دارچين/ ليمو عمانى ٣-٤ عدد / رب گوجه ٢ ق غ/ ۲ عدد سیب زمینی / نمك و فلفل به ميزان كافى/ روغن
١ ق چ زعفران در ٢ ق غ آب داغ حل شود.
.
دستور تهیه 😕
لپه را شسته و آبكش مى كنيم.
ليموها را با چنگال سوراخ مى كنيم و در آب خيس مى كنيم.
پياز را نگينى خرد مى كنيم و در كمى روغن روى شعله ملايم تفت مى دهيم پياز كه كمى سرخ شد گوشت و زردچوبه را اضافه مى كنيم و كمى تفت مى دهيم تا رنگ گوشت عوض شود سپس لپه را روى گوشت ريخته و كمى با هم تفت مى دهيم سپس رب گوجه را افزوده و با گوشت و لپه تفت مى دهيم تا بوى خامى آن گرفته شود.
نمك و فلفل را روى گوشت ريخته و روى آن ١/٥ ليتر آب داغ مى ريزيم و روى شعله ملايم مى پزيم. گوشت كه پخته شد ليموها و قلم دارچين را به خورش اضافه مى كنيم و يك ربع ديگر مى پزيم. ١٠ دقيقه قبل از خاموش كردن زير خورش زعفران دم كرده
را به آن اضافه مى كنيم.
٢ عدد سيب زمينى درشت خلال مى كنيم و در روغن سرخ مى كنيم براى روى قيمه.
سيب زمينى هاى سرخ شده را روى خورش ريخته و سرو مى كنيم.
نوش جان