آموزش ژله بستنی طبقاتی هندوانه شب یلدا
مواد لازم:
۱بسته پودرژله قرمز
۱/۲بسته پودرژله سبز
۱/۲بسته پودرژله آلوئه ورا
۳لیوان آب داغ
۱ لیوان بستنی وانیلی
مقداری شکلات اشکی
ابتدا داخل ظرفی نصفِ بسته پودرژله ی سبزرو با ۳/۴لیوان آب داغ مخلوط میکنیم و ظرف رو روی بخار آب کتری درحال جوش قرار میدیم(بنماری میکنیم)هم میزنیم تا ذراتش حل بشه
وقتی شفاف شد،از روی حرارت برمیداریم و داخل محیط قرار میدیم تا کاملا همدمای محیط بشه(حواستون باشه نباااید ژلتون بسته بشه ها)
وقتی همدمای محیط شد،۱/۴ لیوان بستنی وانیلی رو که از چند ساعت قبل در دمای محیط گذاشته بودیم تا همدمای محیط بشه رو به ژله ی سبز اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم(خیلی مهمه حتما ژله و بستنی باید همدمای محیط باشن و بعد با هم مخلوط بشن،،یعنی نه سرد باشن و نه گرم)
خب مخلوطِ ژله ی سبز و بستنی روداخل ظرف میریزیم و میذاریمش یخچال تاببنده
حالابایدنصف بسته پودرژله ی آلوئه ورا رو با ۳/۴لیوان آب داغ مخلوط کنیم بعدروی حرارت بنماری میکنیم ووقتی شفاف شد از روی حرارت برمیداریم تابه دمای محیط برسه
وقتی ژله ی آلوئه ورا به دمای محیط رسید،۱/۴ لیوان بستنی وانیلی همدمای محیط رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم
حالاترکیبِ ژله ی آلوئه ورا وبستنی رو داخل ظرفمون روی لایه ی سبز میریزیم و میذاریم یخچال تا ببنده
حالا یک بسته پودر ژله ی قرمز رو با یکونیم لیوان آب داغ مخلوط میکنیم بعد روی حرارت بنماری میکنیم تا شفاف بشه،وقتی شفاف شد از روی حرارت برمیداریم صبر میکنیم تا خنک بشه و به دمای محیط برسه
وقتی ژله ی قرمزهمدمای محیط شد،نصفِ لیوان بستنی وانیلی که به دمای محیط رسیده روبهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم،بعد دوقاشق از ترکیبِ ژله ی قرمزوبستنی روداخل ظرف روی لایه ی زیرین میریزیم ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه
وقتی نیم بند شدشکلات اشکی رو روی دیواره ی ظرف قراردادم و یکم داخل ژله ی نیم بند شکلاتو فرو کردم تا شکلات ایستاده بشه و به ظرف بچسبه
حالا بقیه ی ژله بستنی قرمزرو هم بااحتیاط داخل ظرف میریزیم و داخل یخچال قرارمیدیم تاببنده ،به همین سادگی نوش جان☺️
?راستی اگه دوست داشتین ژله بستنیتون مثل مال من پر رنگ بشه،باید بعد از بنماری کردن،به ژله ی سبز ۱قطره رنگ سبزخوراکی و به ژله ی قرمز ۱قطره رنگ قرمز خوراکی اضافه کنین