آواز عاشقانه قناری برا ی جفت گیری + نکات پرورش قناری
بهداشت قناری
به منظور جلوگیری از بروز بیماری در جوجه ها بهتر است موارد بهداشتی را در محیط پرورش آنها رعایت کنید، از نفوذ هر جانور آلوده و موذی جلوگیری کنید، مواد غذایی تازه و سالم در اختیار آنها قرار دهید.
تمیز کاری مداوم و روزانه لانه جوجه ها و قفس قناری مادر ضروری می باشد، زیرا مدفوع بر جای مانده در قفس خطر آفرین است، زیرا حشرات موذی مانند مگس را به خود جذب می کند و بعلاوه با انتشار گاز نیترات در محیط امکان مسمومیت جوجه ها وجود دارد.
دمای محیط را تا حد امکان سعی کنید ثابت نگه دارید زیرا تغییر مداوم و فاصله دار دمای محیط، موب وارد آمدن شوک دمایی به جوجه ها خواهد شد و امکان بروز بیماری هایی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی در جوجه ها بالا خواهد رفت.
استفاده از غذای مانده و فاسد شده می تواند جان جوجه ها و مادرشان را به خطر بیندازد، مخصوصا مواد پخته شده مانند تخم مرغ، سیب زمینی، هویچ و هم چنین جوانه دانه ها بسیار فساد پذیر هستند. بنابراین توصیه می گردد حتما غذای جوجه ها را در وعده غذایی تعویض کنید و ظرف غذای انها را بشورید.
آب آشامیدنی آنها باید کاملا تمیز و عاری از هر گونه مواد آلاینده باشد، استفاده از آب چاه یا آب شور یا گل آلود می تواند بیماری در پی داشته باشد.
در مسیر پرورش قناری در صورتی که جوجه ها تغذیه ناکافی داشته باشند، بدنشان ضعیف شده و مقاومت بدنی آنها در برابر بیماری کاهش خواهد یافت. بنابراین توصیه می گردد علاوه بر تغذیه کامل و کافی آنها را با مولتی ویتامین ها و مکمل های خوراکی نیز تغذیه نمایید تا از رشد بیشتری برخوردار شوند و بدنی قوی داشته باشند.
از تماس هر پرنده دیگری با جوجه ها خودداری کنید، زیرا احتمال انتقال بیماری از هر پرنده دیگری به آنها وجود دارد. به منظور ضد عفونی سازی بدن پرنده ها می توانید با اسپری نمودن آب ولرم بدنشان را شستشو دهید و سپس با کمک سشوار کم فشار آنها را خشک کنید. با توجه به اینکه قناری مادر همیشه در کنار جوجه ها حضور دارد، بنابراین مادر آنها را نیز هفته ای دو مرتبه شستشو دهید.
به منظور استحمام قناری ها می توانید ظرف آبی را در محیط آنها قرار دهید تا در صورت لزوم استحمام کنند، این کار در از بین بردن بسیاری از شپش های بدن قناری موثر خواهد بود.