اموزش تهیه دسر مشکوفی فوق العاده خوشمزه
دسر مشکوفی
(دنت زعفرانی)
مواد لازم 😕
دو لیوان شیر – پر چرب باشه بهتره،
4 قاشق نشاسته گل،
5 قاشق شکر،
3 قاشق گلاب،
30 گرم کره،
زعفران دم کرده به مقدار لازم،
وانیل نوک قاشق چایخوری.
.
دستور تهیه 😕
اول شیرو نشاسته رو حل کردم شیر باید سرد باشه بعدصاف کردم و گذاشتم روی حرارت کم میگم حرارت کم چون میخوایم یکم طول بکشه و بوی خامی نشاسته از بین بره وقتی شیر کمی کلرم شد شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم وقتی کمی غلیظ شد گلاب و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم در اخر زعفران و وانیل رو اضافه میکنیم و اونقدر هم میزنیم تا شبیه فرنی بشه توی ظرف میریزیم و روشو تزیین میکنیم کمی بره یخچال خودشو بگیره و بعد میل میکنیم درست کنید پشیمون نمیشید.
.
نکات 😕
۱.از اول که میره روی حرارت تا اخر باید مرتب هم بزنید.
۲.وانیل زیاد نزنید که دسرتون تلخ میشه میتونیدم حذفش کنید.
۳.زعفران رو با یخ دم کنید تا خوشرنگ بشه، رنگش تو مایه های شله زرد باشه.
۴.برای هر لیوان شیر دو قاشق نشاسته و دو قاشق و نصف شکر لازمه
.