اموزش پخت مسقطی انار 98/9/17
خانم بخشی / مسقطی انار 98/9/17
مواد لازم :
آب انار طبیعی ۲ پیمانه
نشاسته گل نیم پیمانه
شکر ۱ پیمانه
گلاب ربع پیمانه
کره ۳۰ گرم
شربت انار برای تزیین
پودر گردو برای تزیین
انار دان شده ۱ پیمانه
روش تهیه :
ابتدا نشاسته گل را داخل آب انار طبیعی ریخته و خوب مخلوط می کنیم که نشاسته درآب انار حل شود سپس برای شفافیت مسقطی محلول نشاسته وآب انار را از صافی عبور می دهیم وداخل ظرف مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و شکر را هم داخل آن اضافه می کنیم مرتب هم می زنیم تا ته نشین نشود و مسقطی یکدست باشد زمانی که مسقطی در حال سفت شدن وغلظت گرفتن است کره وگلاب را هم افزوده ومرتب هم می زنیم وقتی به غلظت دلخواه رسید زیر حرارت را خاموش می کنیم و کمی که از داغی افتاد انار دان شده را به آن اضافه کرده و پس از مخلوط کردن داخل قالب های مورد نظر ریخته و یا داخل ظرفهای مخصوص سرو می ریزیم و روی مسقطی ها را با پودر گردو یا پودر پسته و انار دان شده تزیین کرده و داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا بسته شوند و آماده سرو باشند.