اموزش کیک انار برای شب یلدا
تخم مرغ 6 عدد
شکر 1 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری
آب انار 3/4 فنجان
پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری برای ژله انار
شکر 2 قاشق غذاخوری
دانه انار 1 پیمانه پر
آب انار 1/5 پیمانه برای شربت
شکر 2 قاشق غذاخوری
کره 200 گرم
پودر قند 3 پیمانه
پنیر خامه ای 450 گرم
آب انار 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک:
فر را روی 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. دو قالب گرد متوسط تهیه کنید و کف آنها کاغذ روغنی بیندازید. تخم مرغ ها و 1 فنجان شکر را در کاسه همزن برقی بریزید و حدود 12 دقیقه با سرعت بالای همزن مخلوط کنید تا پف کند و حجم آن سه برابر شود. 1 فنجان آرد و 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر را ابتدا با هم ترکیب کنید سپس در دو مرحله به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و با قاشق یا لیسک خمیر را روی هم تا کنید تا آرد کاملا با مواد ترکیب شود. خمیر را زیاد هم نزنید تا پف کیک نخوابد.
%d9%85%d8%a7%db%8c%d9%87-%da%a9%db%8c%da%a9-%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%b1
1/2قاشق چایخوری اسانس وانیل را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید. خمیر کیک را به میزان مساوی در دو قالب کیک بریزید و پخش کنید. قالب ها را به مدت 25 الی 30 دقیقه در فری که از قبل گرم شده قرار دهید.تا 25 دقیقه اول به هیچ وجه در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد.
%da%a9%db%8c%da%a9-%d8%a7%d8%b3%d9%81%d9%86%d8%ac%db%8c
پس از این مدت یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید، اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک آماده است. اجازه دهید کیک ها کمی روی توری فلزی بمانند تا خنک شوند، سپس کیک ها را از قالب دربیاورید.
%da%a9%db%8c%da%a9
طرز تهیه شربت:
برای تهیه شربت بین لایه های کیک، 1/5 پیمانه آب انار را با 2 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید. ظرف را کناری بگذارید و هر ازگاهی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
تهیه فراستینگ:
برای تهیه فراستینگ (رویه خامه ای کیک) پودر قند و کره را در کاسه همزن بریزید و با سرعت پایین حدود 1 دقیقه ترکیب کنید. سرعت را بالا ببرید و حدود 2 دقیقه دیگر بزنید تا کمرنگ و پفی شود. پنیر خامه ای را قاشق قاشق در چند قسمت اضافه کنید و هم بزنید. بهتر است بین هر قسمت چند ثانیه هم بزنید تا بافت نرم و یکدست تری حاصل شود. زمانی که تمام پنیر خامه ای را اضافه کردید حدود 1 دقیقه دیگر هم مخلوط کنید.
%d9%81%d8%b1%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c%d9%86%da%af-%da%a9%db%8c%da%a9-%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%b1
مرحله ششم:
چهار قاشق غذاخوری آب انار به فراستینگ کیک اضافه کنید. مایه را خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس آن را تا زمانی که کیک آماده شود داخل یخچال قرار دهید.