بهترین شکل پخت نیمرو، سرخ کرده یا عسلی یا سفت؟
کثر ما برای صبحانه از تخم مرغ به شکل های مختلف استفاده میکنیم اما آیا به این مساله اندیشیده اید که خوردن تخم مرغ عسلی بهتر است یا خوردن تخم مرغ سفت ؟گفته می شود تخم مرغ نزد رومیان بسیار محبوب بوده است که معمولا به عنوان صبحانه می خوردند با این حال، اهمیت تخم مرغ از آن زمان به بعد تغییر کرده است چون باعث کلسترول شده و یا به عنوان غذای سنگین در نظر گرفته می شوند و یا به خاطر داشتن میکرو ارگانیسم ها، مانند ، سلمونیلا که موجب دیابت می شود کنار گذاشته شده است .
همه این ها درست است اما حقیقت این است که با نخوردن تخم مرغ، انسان ها چیزهای زیادی را از دست می دهند. مهم ترین جز زرده لسیتین است که در برابر اسکلروزیس موثر است چون سطح کلسترول را کاهش می دهد. با این حال، زیاده روی در خوردن تخم مرغ آسیب زننده است، چون کلسترول به سرعت جمع می شود و منجر به آلوده شدن پلاک می شود.
طبق دستورالعمل های پذیرفته شده بین المللی، فرد سالم می تواند 4 تا 5 تخم مرغ در هفته از جمله تخم مرغ در محصولات پخته شده یا سالاد بخورد. افرادی که دچار اختلالات قلبی عروقی هستند و یا افرادی که مستعد بیماری قلبی هستند باید کمتربخورند اما تخم مرغ را از لحاظ پختن چه مدلی بخورند بهتر است ؟ نیمرو ؟ آب پز ؟ خام یا عسلی؟