حلویات نان برنجی کتیرطیب تذوب بلفم/شیرینی نان برنجی
1) اگر می خواهیدشیرینی هایی با مقدار زیادبپزید، فر را رویحرارت متوسط تنظیم کنیدو آنها را در مدتی طولانی بپزید.اما برای شیرینی هایریز و کوچک(مثلشیرینی نخودچی)، با حرارت زیاد، می توانیددر وقتتان صرفه جوییکنید
۲) اگر رویشیرینی تانپختهولی داخل آن خمیرمانده، یکیاز دلایلش ایناست که حرارت فر زیاد بوده. یک تکه فویل را چندلایهکنید، روی شیرینیها بیندازید ودوباره شیرینیها را در فر بگذارید. این کارباعثمی شود خمیر وسط شیرینیهم پختهشود