خانم تندرو آموزش تهیه کیک انار شب یلدا
رسپی کاپ_کیک_انار خانم تندرو
مواداولیه:
آرد ۱ پ
آب انار ۱/۲پ
پودر قند ۱/۲پ
کره ۵۰گرم
پنیر ۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۴ق چ
بکینگ پودر ۱ق چ
طرز تهیه:
کره ،پنیر،پودر قند و تخم مرغ را به همراه وانیل با مفتول دستی بزنید تا با هم ترکیب شود
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و با بقیه مواد ترکیب کنید
مواد را داخل قالب ریخته و در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید و در داخل فر خاموش نگهدارید تا سرد شود.
نکته…
جهت خشک نشدن بافت کیک حتما کلیه مواد را با همزن دستی ترکیب کنید
در صورت تمایل ۵۰ گرم خامه و ۵۰ گرم شکلات آبکرده را ترکیب و قیف پلاستیکی به داخل کیک های پخته شده تزریق کنید.