درمان سرما خوردگی طبق دستور دکتر روازاده
در دوران سرماخوردگی از چایی مصرف نکنید
تدابیر و توصیه هایی حکیمانه در پیشگیری و درمان آنفولانزا و سرماخوردگی
آنفولانزا و سرماخوردگی رایج ترین بیماری روزهای سرد پاییز و زمستان است که اگر برای پیشگیری و درمان آن به موقع اقدام نشود عاملی خواهند بود برای پیشروی و تشدید بیماری حتی مرگ. بنابراین بهتر است ضمن رعایت توصیه های پیشگیرانه، زمانی هم که علائم آنفولانزا و یا سرماخوردگی را در خود احساس می کنید به دنبال راه هایی برای بهبود سریع آن باشید.
۲ خواندن این مطلب ۲ دقیقه زمان میبرد
آنفولانزا و سرماخوردگی آنفولانزا و سرماخوردگی
سازمان جهانی بهداشت هیچ درمانی را برای آنفولانزا و سرماخوردگی ارائه ننموده است لذا ما انتظار ارائه درمان پزشکی نداریم.
و با توجه به اینکه ویروس های آنفولانزا و سرماخوردگی دائماً تغییر می یابند لذا اگر واکسنی برای پیشگیری پیشنهاد شود باید طبیب حاذق بداند که محیط ما به کدام ویروس آلوده است و واکسن مورد نظر برای پیشگیری همان ویروس انتخاب شود
علائم سرماخوردگی و آنفولانزا:
سرماخوردگی معمولأ با سوزش و درد گلو آغاز می شود و با سرفه، آبریزش بینی و بعضی مواقع با خروج خلط ادامه پیدا می کند.
بر خلاف سرماخوردگی معمولی، بزرگسالان و کودکان مبتلا به آنفولانزا به طور کلی تب دارند.
بیماری آنفولانزا به طور ناگهانی آغاز می شود و با علائمی همچون تب، صورت برافروخته، درد بدن و فقدان انرژی مشخص می شود. برخی از مردم علائم سیستمیک و سرگیجه یا استفراغ دارند.
بی اثر شدن آنتی بیوتیک ها:
ضمناً نظر به مصرف آنتی بیوتیک در بسیاری از مرغداری ها همانگونه که در مصاحبه ایرنا با مسئولین دانشگاه علوم پزشکی شیراز (اینجا کلیک کنید) مطرح شده بود مصرف بی رویه و نادرست آنتی بیوتیک در مرغداری ها باعث شده است مردم به داروهای آنتی بیوتیک مقاوم شوند و این مقاومت میکروبی که در نتیجه بی اثر شدن آنتی بیوتیک ها به وجود می آید خطری است که می تواند سلامت مردم را تهدید کند.
پیشگیری آنفولانزا و سرماخوردگی:
ضمن رعایت اقدامات پیشگیرانه در فصل سرما (اینجا کلیک کنید) که در توصیه های بهداشتی قبلاً درج شده است موارد ذیل توصیه می شود:
1- داشتن یک سیستم ایمنی قوی و کارآمد سبب پیشگیری از ابتلا به بیماریهای آنفولانزا و سرماخوردگی می گردد لذا مصرف روزانه عسل به ویژه در فصول سرد که این بیماریها بیشتر شایع هستند، توصیه می گردد.
بیشتر بخوانید:توصیه بهداشتی: برای زائرین عتبات عالیات که قصد شرکت در پیاده روی اربعین را دارند
2- انجام حجامت عام به عنوان اقدامی پیشگیرانه.
3- استنشاق آب نمک یا جوش شیرین یا مخلوط هر دو
4- تغذیه سالم را همواره رعایت نمایید تا بدنی قوی داشته باشید.
تدابیر درمانی آنفولانزا و سرماخوردگی:
1- مصرف روزانه عسل
2- انجام حجامت عام و سبک به عنوان اقدامی درمانی در مبتلایان به بیماری های ویروسی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی و همچنین انجام بادکش گرم توصیه می شود.
3- استنشاق آب نمک یا جوش شیرین یا مخلوط هر دو
4- یکی از توصیه های نافع در درمان بیماری آنفولانزا خوردن اسفند به مدت هفت شب می باشد.
اگر بیمار بزرگسال است شبها یک قاشق غذاخوری و اگر زیر 12 سال باشد یک قاشق مربا خوری اسفند را در دهان بریزند و با آب قورت دهند.
همچنین برای کودکانی که غذا می خورند یک قاشق مربا خوری اسفند را داخل یک لیوان آب ولرم یا آب جوش بریزید و بعد از ده دقیقه آنرا صاف کنید و از آن آب را میل کنند.
تذکر: در حالت سرماخوردگی مصرف اسفند نصف مقادیر فوق توصیه می شود.
5- هر چهار ساعت یک قاشق غذاخوری مخلوط سیاه دانه و عسل در زمان بیداری مصرف نمایید.
برای تهیه این ترکیب شفاء بخش 50 گرم سیاه دانه را بکوبید (نه با آسیاب) و با 300 گرم عسل زنبوری چند گیاهی مخلوط کنید. (یا کد 118 را می توانید از عطاریهای مورد تایید موسسه احیای سلامت نیز تهیه نمایید)
6- بخور جوش شیرین
7- آش مخصوص سرماخوردگی