دستور تهیه اسان نان شیرمال خانگی
مواد لازم 😕
دو سوم پیمانه خامه (۱۵۵ گرم)،
یک پیمانه به علاوه ی یک قاشق غذا خوری شیر،
یک عدد تخم مرغ بزرگ،
یک سوم پیمانه شکر،
۴ پیمانه آرد،
یک قاشق غذا خوری خمیر مایه،
یک و یک دوم قاشق چایخوری نمک.
برای رومال :
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق غذا خوری شیر
.
دستور تهیه 😕
شیر و خامه رو باهم ترکیب کرده و به مدت ۳۰ ثانیه یا تا زمانی که وقتی انگشت رو نگه می دارید نسوزه در ماکروفر بذارید.
در یک کاسه میکس خامه و شیر گرم، خمیر مایه، تخم مرغ، شکر و نمک رو باهم مخلوط کنید.
?خمیر مایه احتیاج به عمل اومدن نداره دقت کنید حتما تازه باشه.
آرد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع بشه اگر کمی چسبندگی هم داشته باشه ایرادی نداره نهایت اگر خیلی چسبناکبود هر بار یک قاشق چایخوری آرد اضافه کنید. نهایت تا دو قاشق غذا خوری می تونید آرد اضافه کنید.
خمیر رو ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خوب ورز بدید.
کف یک طرف رو چرب کرده و خمیر رو داخلش بذارید روشو بپوشونید و به مدت یک ساعت و نیم در جای نسبتا گرم قرار بدید تا حجمش دو برابر بشه.
بعد از استراحت خمیر رو مجدد ۵ دقیقه ی دیگه ورز بدید،
خمیر رو به ۱۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت رو به طول ۲۰ سانت رول کنید و مانند فیلم بپیچید و کف سینی با کمی فاصله بچینید.
?می تونید در ظرف گرد ۲۲ سانتی بچینید هرظرف ۸ رول.
روی رول هارو کمی چرب کنید روش رو سلفون بکشید و یک ساعت دیگه استراحت بدید.
بعد از این زمان تخم مرغ و شیر رو باهم مخلوط کرده و روی رول ها با برس بکشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که طلایی قهوه ای بشه، توجه کنید زیاد نپزید.
بعد از پخت وقتی نون ها هنوز داغه ۳ قاشق چایخوری شکر و با دو قاشق چایخوری اب مخلوط کرده و با برس روی نون ها بکشید.
.