دستور شیرینی قیطونی برای شب عید
آرد کیک " Cake Flour"
حدود 6-8% پروتئین داره و از آرد گندم نرم درست شده که برای درست کردن انواع کیک خصوصا کیک سفید و بیسکویت مناسب هست چون بافت ترد و لطیف تری به کیک میده.
برای درست کردن هر پیمانه از این آرد1 پیمانه آرد همه کاره یا آرد سفید معمولی را برداشته به اندازه 2 ق غ از آرد کم کنید و جایگزین این مقدار از نشاسته ذرت استفاده کنید و برای اینکه آرد با نشاسته کاملا مخلوط بشه 5 بار الک کنید.
یا به عبارتی : 1 پیمانه آرد کیک الک شده = 3/4 پیمانه (84 گرم) آرد همه کاره الک شده یا همان سفید + 2 ق غ (15 گرم) نشاسته