دستور پخت غذای سالم و رژیمی برای افطار
1. داخلِ ظرف فِرْ، گُل کلم، فلفل دلمه یِ رنگی، بادمجون، کدو، لوبیا سبز، هویج و کلم بروکلی رو دور تا دور بچّین.
2. وسطِ ظرف ۶ تا فیله مُرغ بذار.
3. برایِ مزّه دار کردنش؛ نصفِ قاشقِ مُرباخوری نمک، ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه ، ۲ قاشق مرباخوری پودرِ سیر، ۲ حبّه سیرِ تازه یِ خُرد شده، ۴ قاشق غذاخوری سویا سُس، ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۴ تا پیازچه خُرد شده؛ بریز.
4. رویِ ظرف، فویل بکش و دور تا دورش رو کامل ببند.
5. به مُدّتِ ۳۰ دقیقه بذارش تویِ فر با دمایِ ۲۰۰ درجه یِ سانتیگراد. (این غذا رو داخلِ ماهیتابه هم میتونی دُرست کنی، به مدّتِ ۲۰ دقیق با شُعله یِ مُلایم، دربِ تابه رو هم حتماً بذار)