روش تهیه سبزی پلو ماهی با ته دیگ کاهو
1. برایِ تَه دیگِ کاهو داخِلِ قابلمه کَمی زعفرون و روغن بریز و چند برگ کاهو بچین.
2. سبزیپُلویِ آبکشیشده رو رویِ کاهو اضافه کن و بذار بپزه. (دیگه آبکش رو چون همه بلدین، فیلمش رو نذاشتم که طولانی نشه؛ بعداً راجع به برنج مفصّل صحبت میکنیم جداگانه)
3. برایِ دُرُست کردنِ سُسِ ماهی؛ تویِ ظرفی ۵ قاشُقِ غذاخوری کرهیِ آبشده، ۳ حبّه سیرِ رندهشده، ۱/۲ لیوان آبِ نارنج، فلفل سیاه، نمک و پودرِ زعفرون (از هَرکُدوم ۱/۳ قاشُقِ چایخوری) بریز و حرارت بده تا آبِ اضافیِ نارنج تبخیر شه و سُس به غلظت برسه.
4. دیگه نوبتِ ماهیه؛ انتخابِ ماهی با خودته و سلیقَت، من ماهیِ سفید گرفتم5. تکههایِ ماهی رو با نمکِ دریا ماساژ بده تا طعم بگیره و بعد داخلِ ماهیتابه سُرخشون کن.
ک(من چون غذاهای دریایی خیلی دوست دارم میخواستم بیشتر طعم خالصِ ماهی رو حس کنم، اما اگه خواستین بیشتر مزّه دار بشه میتونین با آرد سوخاری درستش کنین یا بخوابونین تو آب پیاز و لیمو بهش نمک فلفل هم بزنین و…) 6. برنج رو داخلِ ظرفی که برایِ سِرو انتخاب کردی برگردون و ماهیها رو کنارِش بچین، سُس رو رویِ ماهی بزن