رولت سویسی برای روز مرد
مواد لازم
۴ نفر
100 گرم آرد
5 عدد تخم مرغ
30 گرم نشاسته ذرت
100 گرم شکر
1/4 پیمانه روغن
1/4 پیمانه شیر
1 قاشق مرباخوری وانیل و بکینگ پودر
1/4 پیمانه پودر نارگیل و پودر قند
0/5 کیلو خامه قنادی
بریلو و شکلات و…. برای تزیین
مراحل
۱ ساعت
زرده و سفیده تخممرغ را جدا کرده و سفیده را با نیمی از شکر آنقدر زده تا پف کند و وقتی ظرف را بر میگردانیم نریزد
زرده را با وانیل و بقیه شکر زده تا سفید و کش دار شور و سپس روغن و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید
آرد،بیکینگ پودر ، نشاسته ذرت راه دو بار الک کرده
یه لایه از زرده را روزه سفیده ریخته و بعد به لایه از مخلوط آرد را با الک روی آن بپاشید و به لیسک به صورت دورانی هم بزنید و تا اتمام مواد به همین صورت ادامه بدید
کف سینی را چرب کرده کار روغنی انداخته دوباره روی آن را چرب کنید مواد را روی آن بریزد و با پالت صاف کنید تا به صورت صاف پف کند و سینی را چند بار به میز بکوبید و داخل فر در طبقه وسط فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه گذاشته
بعد از پخت روی آن پودر نارگیل و پودر قند بپاشید و رول کنید بذارید تا خنک شود و فرم بگیرد
خامه را با همزن زده تا فرم بگیرد و رول را باز کنید با پالت خامه را روی سطح آن پخش کنید و سپس دوباره رول کنید
بقیه خامه را داخل ماسوره ریخته و رولت را تزیین کنید