طرز تهیه آسان نون برنجی کرمانشاهی
دستور تهیه 😕
125 گرم روغن صاف که باید تو دمای محیط نرم بشه را با همزن زدم تا کرم رنگ وسبک بشه
90گرم پودر قند اضافه کردم وبا همزن زدم تا کاملا کرم رنگ بشه حدود ۵_۶ دقیقه (با همزن)
بعدیک عدد زرده تخم مرغ را دونه دونه اضافه کردم و با همزن زدم
و دو قاشق مربا خوری پودر هل یا میتونید از اسانس هل استفاده کنید و سه قاشق غذاخوری گلاب اضافه کردم
همزن را کنار گذاشتم
250 گرم ارد برنج را الک کردم و ۲ قاشق غذاخوری آرد اضافه کردم و کم کم به مایه اضافه کردم وبا لیسک مخلوط کردم باید خمیر به سفتی که تو فیلم نشون دادم باشه نه زیاد سفت ونه شل
خمیر را دو قسمت تقسیم کردم یکی سفید و به دیگری کمی زعفران دم کرده خیلی غلیظ زدم تا رنگش زرد باشه
خمیرهارو داخل کیسه فریزرهای جدا گانه گذاشتم و۱۲ ساعت تا ۲۴ ساعت تو یخچال استراحت دادم بعد نیم ساعت گذاشتم تو دمای آشپزخونه و بعد تو دستم شکل دادم و تو سینی که کاغذ روغنی گذاشتم چیدم و شکل دادم وروش خرفه ریختم و تو فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه ۲۰ دقیقه گذاشتم تا زیرش طلایی بشه ولی روی شیرینی تغییر رنگ نده وبعد خنک شدن از کاغذ روغنی جدا کردم