طرز تهیه آسان کیک پای آناناس بسیار خوشمزه
مواد لازم 😕
آرد قنادی : ۲۰۰گرم (۱پیمانه+سه پنجم پیمانه)
شکر : ۲۰۰گرم (۱پیمانه)
کره : ۱۰۰گرم
تخم مرغ : ۴عدد
روغن مایع : ۸۰گرم (کمی کمتر از یک سوم پیمانه)
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر : ۱قاشق چایخوری
نشاسته ذرت : ۱ قاشق غذاخوری پر
پودر نارگیل : ۴ق غذاخوری پر
شیر : یک چهارم پیمانه
آب کمپوت آناناس : یک چهارم پیمانه
کمپوت آناناس : ۱قوطی
.
? نکات مهم 😕
✔️آرد و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت حتما باید ۳ بار الک بشه تا سبک بشه
.
✔️آرد حتما سفید قنادی باشه
.
✔️بعد از ریختن آرد مواد به یک سمت و به حالت دورانی هم زده بشه تاپای ها پف کنند
.
✔️مواد یخچالی از یک ساعت قبل در دمای محیط گذاشته بشه
.
✔️کپسولهارو زیاد از مواد شیرینی پر نکنید، نصف کپسولها پر بشن کافیه
.
✔️فر از یک ربع قبل گرم بشه
.
✔️دمای فر گازی ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت و اگر روش طلایی نشد کمی گریل و روشن کنید مراقب باشید نسوزه
.
✔️دمای فر برقی ۱۶۵ درجه به مدت نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه با فن و دمای بالا و پایین روشن (با فر برقی شیرینیها تون بهتر میشه و روش هم خود به خود طلایی میشه)
.
امیدوارم این شیرینی خوشمزه رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید
.