طرز تهیه باقلوای ترکیه ای در خانه (اصل استانبولی)
سلام به همگی عزیزای دل
امشب از آهنگ پشت زمینه خبری نیست
آخه این باقلوا صداشم خوشمزست?
گفتم با آهنگ دلنشین خودش ببینید?
اینم باقلوای خوشمزه
تمام نکات رو میگم خوب توجه کنید
با این مقدار گفته شده یک سینی متوسط خواهید داشت
"باقلوا استانبولی"
یوفکا مخصوص باقلوا 8 برگ به اندازه ظرف مورد نظرتون
مغزیجات ریز خرد شده 1 پیمانه میتونین از مخلوط چند مغز هم استفاده کنین مثلا گردو و پسته
کره 100 گرم
روغن مایع یک سوم پیمانه
شربت باقلوا
آب 1 پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
آب لیموترش نصف قاشق چایخوری
اگر دوست داشتین میتونین از اسانس های دلخواه داخل شربت استفاده کنین البته من اینکارو انجام نمیدم
خب اول شربت رو حاضر میکنین
آب و شکر را روی حرارت گذاشته مخلوط کنین تا شکر خوب حل شه وقتی حل شد اجازه بدین 5 دقیقه با حرارت متوسط بجوشه آب لیمو رو اضافه کرده از رو حرارت بردارین بزارین تو دمای محیط خنک شه
کره را ذوب کرده و با روغن مایع مخلوط کنین بزارین کنار دستتون
خمیر را باز کرده 8 ورق جدا کنین و به اندازه دیس دلخواه برش بدین
کف ظرف را با مخلوط کره و روغن با برس چرب کرده لایه اول خمیر را بندازین
لایه ی بعدی رو
میتونین از ضافات بریده شده خمیر هم استفاده کنین یعنی جمعا 8 لایه باید باشه میتونین بعضی لایه هارو با بریده ها جایگزین کنین
هر لایه را باید خوب چرب کنین و سپس لایه بعدی رو روش بندازین
تا 4 لایه اینکار رو انجام بدین یعنی 4 لایه زیر داریم 4 لایه روی مغز
حالا مغز هارو روی لایه 4 بپاشین و یک ورق خمیر درسته برش زده روی مغز قرار بدین چرب کنین و مجدد میتونین از اضافات هم استفاده کنین فط لایه های زیر رو روی کار حتما درسته برش خرده باشه
4 لایه یی رویی که تکمیل شد باقلوا را به دلخواه برش زده مقداری از که رو روی باقلوا بریزین که خوب چرب شه
حالا در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد در طبقه وسط بپزین بهتره شعله گریل رو هم به حرارت ملایم روشن کنین وقتی باقلوا تغییر رنگ داد پخته
از فر خارج کرده 5 دقیقه صبر کنین و شربت رو به همه سطحش اضافه کنین
و صبر کنین تا شربت جذب شه
حالا آمادست نوش جان☺️