طرز تهیه تیرامیسو اصل خونگی
1. ۱ لیوان آبِ ولرم رو با ۱/۲ لیوان نسکافه (قهوه فوری یا همون گُلد) ترکیب کن.
2. زرده و سفیدهیِ ۲ تا تخم مُرغ رو جُدا و زرده رو با ۴۵ گرم (۳ قاشُقِ غذاخوری) خاک قند مخلوط کن.
3. حالا ۲۱۰ گرم (تقریباً ۱ لیوان) پنیر ماسکارپونه و ۶۰ گرم (۳ قاشُقِ غذاخوری پُر) خامه رو به زرده و خاک قند اضافه و ترکیب کن تا یکدست بشه.
4. سفیده ها رو کامل هَم بزن و داخِلِ ظرف بریز.
5. بیسکوییت هایِ مخصوصِ انگشتی شکل (معروف به لیدی فینگر و موجود در سوپر مارکتا) رو بزن داخلِ ترکیبِ آب و نسکافه و کفِ ظرف بِچین.
6. رویِ بیسکوییت ها رو با یه لایهیِ نازُک از مواد پوشش بده.
7. یه بارِ دیگه بیسکوییت ها رو تویِ آب و نسکافه بزن و رویِ مواد بذار.
8. حالا بقیهیِ مواد رو بریز روشون و سطحش رو صاف کن.
9. زمان بده ظرف حدودِ ۸-۷ ساعت داخل فریزر بمونه. (بعضی داخل یخچال میذارن)